[9 year-olds] PewDiePie 集中討論 #2 Bitch Lasagna

1001 回覆
82 Like 7 Dislike
Grandayy meme reviewed
https://www.youtube.com/watch?v=hjCsOmDmjEU

睇完都火滾 vox班on9真係成日冇野搵野黎講
見到reddit有人叫pewds shout out d 有報導pewds 做好事嘅msm
我覺得呢招應該work
msm都想有click rate有人睇
而家攻擊pewds都係怕pewds太搶fo
佢哋做得太盡
為咗click rate而犧牲credibility
冇人推post
已經個個回覆都覆㗎啦清
老屎忽

3d chess

jokes aside
pewdiepie本人確實係right wing
無可避免係會俾班左膠target
一嚟呃點擊率 二嚟攻擊新興嘅網上media
又咁啱youtube第一channel係直嘅白人男人
god bless felix
其實我好陰謀論咁諗緊今次會唔會係youtube同啲media合作做鳩pewds
有邊個會有咁時間同資源去逐個搵佢shout out嘅channel黎睇有咩content
仲要件事愈發愈大 愈來愈多media去報導呢件事甚至去攻擊pewds
咁搞法真係講到下年都仲講緊
唔係陰謀論 你完全無錯
youtube埋咗堆好耐(尤其susan ceo)
google同大部分media都有好明顯嘅agenda
姑勿論我立場 以下係客觀事實

1.近年刻意推jimmy kimmel,john oliver呢啲host上位
(左,反trump)
2.lgbt+ ,rewind講大愛講包容 最新2018玩埋drag
3.前排個乜嘢subscribe to black creators
4.censorship*alt right * channel
5.demonetized
6.想捧 lilly,lele呢啲cancer做face of youtube ,而唔係pdp
諸如此類

而pdp喺人地個左翼平台到撒播右翼ideology
預咗俾人圍插
仲搞nazi jokes同fucking niggers真係唔怪得人
johntron 有板你睇 發表完政見俾人屌足24/7

felix真係好撚踩界
但佢又真係好撚醒 成日陰啲陰啲redpill 7000萬人
所以media唔至憎佢 而係驚佢
Youtube果種直頭係另一種極權
價值觀係個光譜 就算偏左都唔一定要喺所有議題上限死同一個角度
佢宜家係見你有少少唔同意就搞鳩你
Bitch Lasagna
淪為政治工具
Morpheus of YouTube
新片講晒啲重點
YouTube本身美國公司偏向返LA嗰啲Libtard YouTuber
成個現象係美國社會呢幾年SJW橫行嘅縮影
12:43
佢個反應
“I thought I’m the queen”
睇完最新條片真係好嬲
推!!
kneeeeeeeeee
次次玩VR成個變態佬,見佢好enjoy
呢part笑到癲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞