[9 year-olds] PewDiePie 集中討論 #2 Bitch Lasagna

1001 回覆
82 Like 7 Dislike
上次跌到落10000幾嗰陣就有mark(冇記錯嘅話)
今次仲有咩方法
Jack Black得唔得呢唔知
雖然佢啲sub應該有唔少係9yo
Hey man, the sub gap between PewDiePie and T-Series is getting close. Can you please upload something that says ”Subscribe to PewDiePie“ thanks in advance

~A desperate 9 year old
T gay啲view數同sub數完全另一回事 見到都嬲
但到左今時今日
都做唔到啲咩喇
不過呢段時間真係好正好好玩
<100k
Велика Россия, а отступать некуда —— позади Москва!
俄羅斯雖大,但我們已無路可退——我們身後就是莫斯科!

成敗在此一舉,殺!
做乜事又拉得開,拋棄返4萬人sub gap
又有人打救?
想知邊個咁有料可以重新拉返上去
但係pewdiepie 佢 twitter又唔見update
想pewds贏 但係咁樣突然拉開40k好唔尋常
Twitter YouTube Reddit 都唔見有咩特別
應該係9yo開alt
迴光返照
之後發現原來係sub bot
今日嘅sub數瞬間all clear
應該呢個禮拜內會俾佢超越
pewdiepie
開始被Gay Series追返
14萬縮至12萬幾
唔知到時有冇人出手呢
都好多日之後啦 仲要美國咁多左膠唔鍾意佢
MrBeast放風話要落廣告,但唔知頂唔頂到去二月
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞