[9 year-olds] PewDiePie 集中討論 #2 Bitch Lasagna

1001 回覆
82 Like 7 Dislike
上個post條友搶1001又唔係開post 又唔留返個位俾人貼post 2 嘅link係咩玩法
佢見到自己喺Pewds條片度出現個反應
我諗Sky嗰陣都好大反應
最後搞埋collab
原本9yrs old army hack 50萬fax機宣傳已經夠癲
點知紐約時代廣場大螢幕做3粒鐘宣傳仲癲

本尊就幫印度boy做埋慈善籌款
唔知土豪mr beast黎緊會有咩大動作
你哋識揾到呢個post就得啦
自稱搞緊印度visa
暫時應該唔會出手
我覺得唔係跌返落5位數佢都唔會出手
我好驚有backfire
sky的確係值得比pewds shoutout
係twitch thot橫行年代嘅一股清泉
要backfire的一早已經backfire左
https://youtu.be/JeOA3n_3F5o
can we sue pewdiepie
Pewds真係互聯網明燈
He’s more than a YouTuber
can we copystrike pewdiepie? Like right now?
T-GAY
上集pew news 嗰堆shoutout好多都好正
我之前驚
不過我覺得如果做得差,例如鳩叫人sub,啲印度佬可能唔知頭唔知路就因為T-Series係自家嘢就支持
但係宜家Pewds又幫CRY籌款,又有印度YouTubers幫口,應該好好多
E;R
想睇pewds告鳩verge
Pewds算係咁,係咁俾MSM狙擊都淨係屌兩句
我記得佢之前同WSJ講Try again Motherfucker之類咁嘅嘢
上星期佢玩tropico又戴嗰頂帽幾驚佢又比人狙擊
佢除咗之後話廢時又俾人狙
睇左一陣有野做無睇曬
Sky最正
sky係最可愛
不過佢啲自拍個手勢成日係唔知想點
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞