[9 year-olds] PewDiePie 集中討論 #2 Bitch Lasagna

1001 回覆
82 Like 7 Dislike
77M啦已經
依家係咪幾乎全部都要pre order?
想買個件Long Sleeve Shirt
好鐘意上面tsuki個個logo
屌天都光啦瞓先
睡前update

Highest: 1,365,900
試下開團夾tsuki
只求去到175USD免運費
tsuki link: https://tsuki.market/collections/why-are-you-sad
tg: tsukigroupbuying

除咗tg 咗我嘅,其他都幫唔到了,唔好意思
今個post無啦啦勁多人夾,餘下都差唔多夠開多團
https://www.bbc.com/news/technology-46552339
PewDiePie printer hackers strike again

same background lol
We have ninja on our side
繼續留名
推到佢成為真點第一
點解Mrbeast咁有錢
收左唔小brand deal
抖音都係佢其中一個sponsor

點睇?
KNEEEEEEEEE
ERB did their part

https://youtu.be/a4-uIJJPrG4
誠哥做過d咩entertain 我?
lm
個類比有問題
而家係獨立vs財團 佢拎財團vs財團
根本一開始就錯
想睇吓你哋對下面嗰comment有咩睇法多啲
咁有啲一係都鐘意用同一個位去釘死一個人
其實10年8年之後都會有人拎番佢nazi jokes 同 nibba呢句野黎講
Pewds都已經睇透左 做到嘅都做哂
我自己會當睇唔到呢啲人算
佢可能同好多人一樣,對Felix嘅印象仲停留喺let’s play嘅時段,鳩叫,亂講粗口,但係事實上佢成長咗好多,因為一啲mistake而咬鳩住佢咁同MSM根本冇分別
咁有啲都係hater黎
覺得對佢地唔洗咁認真
有咁多人sub佢代表我地冇錯
仲有Kizuna AI
Vitural Queen
我仲等緊佢哋collab

兩個都正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞