[9 year-olds] PewDiePie 集中討論 #2 Bitch Lasagna

1001 回覆
82 Like 7 Dislike
之前Mr Beast嘅宣傳兩次都係升一兩日
之後Mark嗰個爆得仲勁不過都係last得幾日
到logan,一開始唔算升得太勁,但Logan都算最後一個大shoutout,之後就穩升咗個幾禮拜,我唔肯定係咪關Logan事
不過以往有人開口,個boost都只係一兩日嘅事
我都好想知過去嗰個幾禮拜點解會有咁穩定嘅升幅
至少成功攞到連續5年第一呢個稱號
其實成件事好癡線
由Pewds以為67M係被扒頭前最後一個Milestone
到宜家上到78M
高峰期仲要一個月成6M sub

“5 mil on YouTube been 6 months”
右下角,Cls差唔多一下120k
pewds好想快D出到佢段片
suffer from success

我好想睇條片,佢講到好正咁
但係我好肯定佢嘅寶座係重要啲
睇返佢同Brad一齊拍嘅片,真係好鬼正
https://youtu.be/epUHnVd03Hw
不過講真我覺得應該都飽和喇
邊有咁多14years old
唯一出路係爭印度市場
不過幾乎冇可能
根本都唔同文化圈
啲memes睇唔明 好難入局
甚至可能連英文都唔識(香港人都係
搞咩呢排咁早有中文香港嘅字幕
但全部都係台灣譯名
睇過,全部都係同一條友譯,仲要唔止香港中文,連德文,法文,日文都係嗰條友翻譯,所謂嘅翻譯我懷疑只係將英文字幕掟去Google Translate
係google translate
似係想sell 自己channel
個香港中文翻譯唔知做乜
又錯又求期 直翻 冇了解當中意思
有次條片出咗一日就有中文字幕,一開,google直譯嘅
癡撚線
最新嗰幾段片都係同一個人咁整
有冇人知Youtube字幕提交咗之後要等幾耐先會出
好似要社群審批
係 其實社群係邊個?
好似人人都做到 你submit完翻譯就會叫你審核
最新一集玩anne frank
feel到要出事了
都有機會
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞