[9 year-olds] PewDiePie 集中討論 #2 Bitch Lasagna

1001 回覆
82 Like 7 Dislike
below 30k
平時一過咗某個鐘數個sub gap就直接反彈
好少話會減速先反彈
我覺得有兩個可能性
一,印度佬嗰啲終於踩入戰場
二,印度嘅網絡覆蓋率嘅增升已經快到佢哋就算入夜,個sub count都同歐美日頭Pewds嘅sub count差唔多
捱唔捱得住 ....
必要時我哋都可能要開幾個帳嚟拖一拖
諗緊瞓唔瞓好
個chart果度係咪話最快3點就會pass...
3點都唔會係香港時間
再者,佢個預測係分別跟一日,兩日,三日,五日,一星期,兩星期同埋一個月嘅平均訂閱數嚟出
但係因為sub gain唔係linear所以個預測睇嚟都多餘
不過宜家個gap時上時落咁係唔多正常
希望只係印度佬瞓之前嘅過渡期啦
super bowl Mr beast 究竟有無廣告呢
咁啱喺reddit見到
唔知係廣告定點
其實都好奇怪
pewdiepie一有人幫佢宣傳就爆升得咁快
t series理論上財力影響力都唔會低
要短時間升幾百k應該都唔係咩難事(唔用sub bot)
T-Series根本唔care
而且長遠嚟睇印度一定會喺網絡平台上面稱霸
冇必要晒心機搞啲咁嘅嘢
其實拖嚟做乜 始終都會過
睇吓可以推到幾遠啫
重點應該係全世界一齊做同一件事
同之前推隻蛋幅相有啲似

美國嗰邊話凌晨一點(我地)喺twitter頂#subscribetopewdiepie上去熱門搜索

改咗標題 可能又有直播
我其實想睇到佢做第一個過100M sub嘅channel
不過好明顯係冇可能
但係Super Bowl 廣告嘅可能同Elon host meme review呢兩樣嘢嘅出現令我感到有希望
唔會做永遠第一呢個大家都知
但係喺下一波潛在嘅sub boost嚟之前
我真係唔想見到佢俾T-Series扒頭
跟住上面有寫keemstar話100%會superbowl見倒pewdiepue
同埋MrBeast叫我地去留意superbowl

再有埋Elon Musk就應該喺最終皇牌
佢哋又唔用UTC
啲timezone搞到我頭都大埋
GMT喺我落去既
GMT= UTC+0
如果呢兩樣都大成功,拉到個sub gap上過百萬
咁就真係互聯網歷史上重要嘅一頁
tweet咗幾次 瞓先了要返工
辛苦晒

佢仲整緊thumbnail
KEEMSTAR入左黎救火

完了吧如無意外
即join
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞