IT 討論區(51)會員 曲莖通優 請你下次記得開PO

1001 回覆
2 Like 5 Dislike
goto
['抗抑鬱', '胃'].forEach((懵仔) => console.log(`食${懵仔}藥`));
No more while loop
map(map(食,藥s),IT狗)
Functional Programming
FP 咩嚟 食得架?

Select 食 + t.drug+ 藥 from (
Select 頭痛 AS DRUG
UNION
Select 胃
) as t
莫非你係 in-house 狗
去青山買樽抗抑鬱藥先
有冇攻略
打依個
2456 8000

2456 7111 嗰個係電腦嚟,廢㗎

仲有,啲 SSRI 大多數牌子都係一盒盒,唔係一樽樽。

點解係一盒盒?
睇落大盒啲,實際上一盒得 28 粒
聖誕有兩日假可以留喺屋企dup code
一星期大概做幾個鐘Lab? 好似而家要有web can show ID card

香港係真係好少要pentester
買幾盒比it部做聖誕抽獎
你去青山明心樓睇,佢通常一次俾四盒你,因為佢都唔撚想見啲病人,個精神科醫生都係等出糧
有冇人聽過health addiction/smart retail呢間start up?係咪伏黎
唔洗番工就最少八個鐘,番工就5-6個鍾,不過我中期好快,試過一日root左三部,用左60幾時做時lab report 加lab所有機。之後都係係vulnhub 同hack the box玩。

我考個時岩岩係最後一批所以唔洗 不過要都冇所謂既,都係曬你十五分鐘,不過其實要試一個人識唔識pen test, 問下佢啲methodology就已經試到野,有啲習慣係你做左一排就會有,而tutorial係唔會教到你
non-developer?
both got one
番工都有5-6 個鐘
我計到盡平日都係得3個鐘
嗰啲一定唔係專業嘅 developer

專業 developer 係咁
U grad 好多都已經係咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞