[ViuTV]星期一2145-2230 全新偶像真人騷《MIRROR GO》

1001 回覆
58 Like 55 Dislike
做野求撚其其咪咁囉
佢地覺得而家無論點mirror都有人睇丫嘛
大意lor 睇錯集數

原來佢地都唔係剪得好急
起碼早個幾星期已經整好 仲做埋預告
有時間不如將剪走既片包一包裝放上網啦
今個星期fb直情唔宣傳
又等到星期一先放一條咁大把
人地就一日幾條
咁有得睇我又想睇既
節目唔播 廣告睇到下都好過無
當然最好係盡播 一個地點播多兩集
又或者每集播長D 不如逢星期一食埋落10:30啦

都係果句 好多人提過既 cut左都放上fb ig呀
好多時cut左果D都想睇
屌你老母玩撚完蟲未
即爆
今集麻麻地
係咪又cut左姜b我讀sports架
我真係笑唔出
玩左半個鐘 好悶
今集真係悶
無睇開嘅人真係唔會覺得個節目好睇
除非又係劇本
唔係咁樣真係好慘
驚到咁樣喎 唔係扮野喎
edan係驚到成身震哂
搣張膠紙 搣咁乸耐
罰一個搞一節
縮短D 播表演啦
真係唔想比較
但係睇完Error花姐遊啲懲罰
真係覺得Mirror Go嗰啲好小兒科
而且更顯得班仔廢
唔係扮嫁 其實見到佢震曬好心痛
今集遊戲又唔係特別精彩 拖咁耐
無頭又無表演
尾又得少少 趕收工
懲罰爽快D 已經可以俾番時間出黎
希望下星期去泰國會好睇啲
想睇啲仔仔自己啲互動同搞笑野
係咪因爲一開始兩個氣球d貼紙痴左一段時間,好實,所以一meet就爆

但最後果個氣球就岩岩先痴,所以未痴實
今集悶之餘
仲要無皮皮 睇到我
大佬 佢已經無得玩
連頭尾出鏡都唔俾
感動嘅係frankie有得去韓國
其實玩昆蟲青蛙我唔覺得核突
但睇住12個男人見到嗰少少嘢係到V嘩鬼叫 搞鬼咁死耐 佢哋就認真核突
又無娛樂性 仲要集集都玩 一啲新意都無 悶到嘔 叫人點支持落去吖
如果唔係之前造星嗰時睇開 真係唔會睇mirror go
其實玩昆蟲青蛙我唔覺得核突
但睇住12個男人見到嗰少少嘢係到V嘩鬼叫 搞鬼咁死耐 佢哋就認真核突
又無娛樂性 仲要集集都玩 一啲新意都無 悶到嘔 叫人點支持落去吖
如果唔係之前造星嗰時睇開 真係唔會睇mirror go

viutv真係好悶,error遊已經個個星期玩食蟲,mirrorgo又3集唔埋2集又玩田雞玩蟲,成個台有無創意? viutv厭唔厭?
其實唔係VIUTV 係花姐TEAM人啫
慳D啦HONEY, 真PK, ERROR, MIRROR 全部都係玩蟲
係造星冇玩啫
唔准你咁講 明明皮皮 tiger無得叫

其實lokman AK jeremy 都無咩嗌既好似
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞