[ViuTV]星期一2145-2230 全新偶像真人騷《MIRROR GO》

1001 回覆
58 Like 55 Dislike
叫anson Lo 嗰個男仔好暖男
你指嗌anson lo果個營友
佢好搞笑 成日俾心心 好爽直
同佢差唔多嗰啲年齡層嘅男仔應該好唔鍾意佢
但係我爸爸好鍾意姜濤 話佢細路仔大唔透咁款 覺得好可愛 可能因為咁姜濤先咁受媽媽歡迎
係囉
又唔係既 咁啱遇著兩個好唔nice姐
仲要咁串 起曬鋼
可能第二個入去都係咁 佢地唔鍾意人阻住玩
姜BB同佢地打打鬧鬧都好得意 佢D聲

仲有佢扮Jeremy喊住講野好搞笑
結果都係無睇過依集廣告 fb又唔po

今次個廣告有幾多無播
fb有
唔係幾分鐘果條片 30秒廣告喎
我阿爸都好鍾意姜濤
之前睇造星一見佢出場就笑得好開心
我老豆都係,仲學識咗派心
其實係咪有通水嫁
點會無啦啦搵廁所頂呀

但佢地又真係好似搵左好耐 天光搵到天黑

Jeremy好痴線,廁所本身已經又臭又烏糟,仲要爬上個頂到,都唔知有無打掃過,比著係我,真係接受唔到訓起果度咁耐

我覺得今集幾好睇,好鐘意睇依類遊戲節目
我覺得班仔玩得夠放已經完勝左其他地方既節目(廁所頂都敢匿

但可惜viutv完全浪費左個節目 明明d遊戲,地方,玩既人都唔錯,但集集都得半個鐘,cut到到喉唔到肺
好心就放起星期六日既夜晚做一個半鐘/兩個鐘啦

我覺得今集依6個係比較想撈 差唔到係節目既常規成員

姜b同jeremy完全係相反
一個睇落好投入,但好錫身
一個睇落無所謂,但訓哂身黎玩
ak 都係常見班底又投入
但係去泰國個啲又係唔知咩準則揀人
jeremy jer 無份去留係屋企無野做
可能佢地身形唔夠陽光 都係留番去韓國
其實係得ansonlo,姜同edan有得去哂兩邊
ansonlo姜擺明就人氣高想佢地keep係到吸人睇
Edan都有咁睇黎節目組都幾鐘意佢
真正韓國之旅應該2月尾,或3月頭先去,到時先知係咪full team gogogo
6個人太少啦
加埋AK同Frankie就正
點會依6個比較想撈 佢地自己揀參唔參與咩
有得拍我諗佢地個個都想接 尤其今集原本係去韓國

姜仔唔算錫身啦
佢唔要形象架
又bungee又落水又食蟲 佢地仲話佢堅持攀石tim

Jeremy都投入既 上次佢果組得佢一個食蟲
係就perfect啦

唔好咁孤寒 俾多兩個去啦
R下贊助啦
姜仔真係比想像中投入
估佢唔到咁貪玩
Edan係mirror go一個救晒成個節目
叫佢去都好合理
韓國預6個去 皮皮一個無份出國
見下集個廣告 o係香港玩都好似無皮皮
究竟咩x事 係都唔俾佢出鏡
上集edan有話佢好耐無拍mirror go
佢撞哂期唔怪得節目組架喎
我只係知佢要做陳小春演唱會大陸tour
肥仔都係, 所以佢拍Error遊去大阪都要早走
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞