[ViuTV]星期一2145-2230 全新偶像真人騷《MIRROR GO》

1001 回覆
58 Like 55 Dislike
detail
姐係一句「玩下姐」,對方就唔可以嬲?
可以,你咪放係個心度lor ,你個形象e家變成唔玩得,對邊個無好處 zz
我都覺 Ian黑面最失分
我覺得ian嬲都幾好睇啊 起碼有返啲情感唔係咩都無所謂咁 同埋al咁樣真係過份左
唔知你本科讀咩,但media theory 會話比你聽 projection of image 一定係negative 多過positive
你個audience 係the general public, 你一黑面一定扣哂分
AL 去到最後都係playful
你估e家拍鏗鏘集咩 咁認真把撚
咁好笑
討論劇集無啦啦又係度拋書包
似乎到你認真左。
不如考慮下去viu做編劇?
好,你咁主張公平不如考PCLL?
做慣運動員唔係應該要堅持到底唔放棄㗎咩?點解可以玩到一半發脾氣除衫走咗去?
體育精神?
神徒唔好再護主啦 真係俾位人入架喎 好肉酸
講護主2邊都係咁護啦
老老豆豆 今次2邊都唔見得啱晒
喂屌你Facebook d人係咪痴撚線架
Tiger同Jeremy好慘 鏡頭好少
Tiger仲要被拖屍

btw 係揀材料嗰part 相比之下 搞到AL組好似真係幾蠢 好好笑
唔知係我太玻璃心定點
其實唔想見到班仔集集懲罰都咁慘 去到咁盡
作為fans 見到佢地慘一兩次覺得幾好笑
但睇咗6集 又撥水又食蟲又田雞 真係好可憐好核突
琴晚Anson 嘔咁耐 都仲要逼住食
其實玩下普通game睇下佢地hea
Fans已經好滿足 起碼我會先
搞咁多野不如平均分配下啲鏡頭先
其實想睇佢地玩運動會接力呀個啲
最簡單嘅野有時就最好睇
又唔會要出茅招先贏個啲
懲野有啲真係太過
都係唔知點解要做到好似真pk咁玩蟲
可能viu做過真pk覺得啲觀眾鍾意睇呢類
但問題佢地係定義為偶像 有時真係唔想睇佢地咁慘
AL係茅 但演藝依行 好多野要take it easy , 而家玩下綜藝遊戲都咁既話 Ian好難係依行頂得耐
唔係話佢地偶像就唔玩得咁顛
但集集都玩呢啲反而冇咗個衝擊
希望黎緊泰國之旅真係正正路路咁拍
我寧願睇佢地行街食野我覺得以佢地幾個大男孩性格都一定會好睇
希望viutv 識做
運動會正呀 一定好好睇
真心頂唔順啲護主狗 成件事邊個做錯明眼人都睇到 公道自在人心 我唔係薏仁粉 都唔係神徒
睇完之後對AL好反感好厭惡
如果佢地覺得AL係冇錯 唔緊要
我都明係綜藝 出茅招好正常
但我覺得唔洗踩Ian認真對待個遊戲 話佢小氣囉
Ian粉表示見到啲留言好嬲
出埋黑白圖真係痴撚線
AnsonLo道歉個下仲要講
「規則都冇講明唔畀」
即係佢完全唔覺得佢自己有問題
係製作單位問題
佢含住啖水噴人都已經核突
反船之前又要攞人地塊船槳搞尻人地
最慘係Jeremy係個個位都已經食曬Edan同Ian踢d水
然後仲要畀AnsonLo用塊野打佢咁
上集整包前 AnsonLo見到蟬殼係到尖叫好驚咁
但轉個頭加料佢徒手拎個堆頭先令佢尖叫嘅蟬殼
教主好波咁快剋服恐懼
睇完今集有啲鍾意jeremy haha❤️
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞