[ViuTV]星期一2145-2230 全新偶像真人騷《MIRROR GO》

1001 回覆
58 Like 55 Dislike
睇完今隻對AK ian好感度上升
AK有領導才能 整親腳都落水推船
Ian有運動員精神 著重公平性
嬲我覺得好合理
最正係佢之後都keep住黑面
無扮個和好樣出黎
至於我既Jeremybb就更加唔洗講
無論係船後面定船上面都落足力踢水推船
又5秒ko tiger
真係又努力又認真玩遊戲
Edan就一路都係咁膠
今集既藍組bb個個都叻叻
Ak同ian繼續黑面
Jeremy默默耕耘
AL應該真心覺得自己冇問題
可能覺得咁做有睇頭d

佢話規矩冇講唔可以搔擾對手 好小學雞
唔通真係咩都要講得清清楚楚咩
因為係古惑同茅柴嘅分別

根本佢地2個嘅人物性格爭好遠
今日播呢集仲要係第一集拍所以更加誇張
Edan性格真係好好 幫大家打圓場
佢同jeremy比人反完都繼續推,超大方
笑死 咁都要屌
拍緊綜藝喎 而家受咗傷見血咩 咁大反應
定想睇你讓我我讓你 hea玩算

為mirror好就好撚心就咪撚玩分化啦
AL係過份左,但留心睇其實ak都有抆住佢地架船唔比佢地行
不過Ak ian反應又太大既,拍綜藝玩個game姐,又唔洗咁
最緊要係有鏡頭影住架,咁樣出左街真係盞搞自己
上星期收卡都係收埋佢哋自己搵嘅卡
唔係偷唔係搶 有咩問題
AK有發脾氣?
其實道歉嗰陣完全唔覺得anson lo有誠意
如果alton唔帶頭去道歉 anson lo應該會乜都唔做就咁算
個game唔係就係要搶咩
如果可以收卡咁俾張野叫佢地痴上身做乜
你收埋哂咪搶唔到

我只係覺得可能節目組既問題 無講明咩得咩唔得囉
如果真嬲既應該係無事前講定底線嗰啲野
睇個節目就憎埋其他成員咁好無謂

我都覺得上集Alton拉跌AK嗰下好大力 好似好痛 我都睇到O咗
但玩綜藝玩game啫 落力玩 唔係惡意既話 我覺得又唔洗屌囉 鑲金咩
個問題係alton個組可以進攻
但係佢哋自己選擇放棄
咁仲可以講啲咩
你係講緊收卡有咩問題
佢地進唔進攻關收卡呢個行為咩事
我無話因為收卡先搞到AL組輸喎

係rule既問題呀嘛
挽你老母咩

Ian係好認真當競技咁玩
教主就拍綜藝咁玩
所以就搞成咁
同埋其實拍完呢集
佢兩個都無野
又有一齊出去玩
所以大家唔洗咁勞氣wo
佢地今日先一齊影相放上ig story
姜濤 v.s. Edan
冇腦有腰力既男 v.s.有腦冇腰力既男人
姜b好豬揀廚具同啲波做乜呀
唔好揾個大學生同姜B比較智慧
佢係覺得自己無問題架
一開始叫佢道歉,佢都話係姜啤整人先
無論點都好到最尾姜濤都係勁誠懇道歉
所以呢集對姜濤多左好感
反而真心覺得對教主反感
對家每次都係跟足規矩玩,係佢咁撚鳩一係就呃9人d牌,一係就噴人水,一係就反人艇。
我明綜藝要拍到咁先有節目效果既,但同時都要尊重下對手囉
其實係AK捉住人地隻艇先 Anson Lo先去反人艇 但教主玩game茅唔係第一次 之前係澳門又呃Frankie分啲牌

去神徒group睇班友護主先係最好笑
on lun 9, e家拍綜藝定玩奧運。發脾氣搞串個party把撚 
e d咁唔玩得既態度點行落去,你估你梁朝偉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞