[ViuTV]星期一2145-2230 全新偶像真人騷《MIRROR GO》

1001 回覆
58 Like 55 Dislike
上次澳門Ginger對住個窿好驚cut左,諗住佢要罰玩核突野架嘛
AK著住Frankie件衫喊驚、Ginger話畏高又冇左 仲有响大街跳舞、放假一天去玩都可以一集啦!
今集仲有佢地單人玩機動遊戲又全cut,拍咁多浪費時間
佢地成日唔齊人,每次播多兩集,俾成員多D出鏡啦!

之前佢地仲要準備演唱會,又鬼咁多其他野做,如果咁唔重視,就唔好要仔仔趕頭趕命去拍啦,慘慘豬
之前見人咁講,同埋睇全民造星最後一集坐低吹水,佢既反應係唔多好
所以估唔到個花名係咁黎 可能宜家一team人識諗左o卦
其實mirror既定位係咩嫁

抆鼻毛本身都核突嫁啦

仲要show埋d鼻毛比觀眾睇

偶像黎嫁大佬 邊有偶像比d鼻屎鼻毛觀眾睇嫁
其實我覺得佢地未識點處理
見網民好似鍾意就做
比fans屌就話咩叫大家支持
做咩都強推搞到甩甩漏漏
12個人個定位都未清晰
嘩。。。真係cut咁多
好想睇
垃圾viutv 拍完啲野又唔播
講真13集太少 播31集都有人睇啦
早排不停chur啲仔仔
澳門海洋公園播多幾集佢地又唔使咁辛苦 fans又開心
又可以make多啲noise
真係得13集咋?
團綜唔係一直做架咩? 之前要準備concert都chur到拍幾集,下年反而唔拍
一個禮拜先得一集,出一次trip播幾集都得啦

綜藝播完,自己台冇音樂節目,又唔係有劇集主題曲洗腦,娛樂新聞個節目又唔鍾意影佢地,劇又唔知幾時出得,o係電視上點見mirror呀,viutv
其實會唔會係D VIDEO唔岩洗?
佢地自己CUT 完都會睇下先 如果個流暢度唔岩
內容唔夠好笑
放晒都未必好

同時拍呢D 真係拍多好過拍小
你好難知道佢地真人SHOW 會講D咩 雖然有D真係定左內容
但係拍多左番黎要CUT 都易CUT D
笑死我
侄仔做咪又伯母c
今日成集得一個留言
因為全部人出晒去倒數?
蛇王輝,支持你!
笑到我打錯晒字都唔知
今集係幾好笑 不過睇嚟真係個個都出晒去倒數?
Edan真係笑彈黎
預告內容基本上係會cut走
姜B 豎姆指同埋咩話,仲有Edan、Alton試食都冇晒
唔怪得睇時覺得怪怪地
明明Alton好似話啲田雞未熟定點
我覺得幾好睇
如果真係得13集就太可惜
其實viutv 應該宣傳下個節目
呢類型嘅節目應該都好多後生仔鍾意睇
佢話有骨想食死佢
冇左兩組互相試食,但就餵fans食
就算真係得13集,但橫跨幾個月,都應該好似隔離台的劇同節目咁做幾次商場或街頭宣傳,PR做下野啦

電視宣傳少,網上都唔見得多
如果有網上足本版之類就好
第一集已經係咁講
唔洗要佢地重新剪過整個足本版,碎上未播過既片段都好呀,當係宣傳姐

仲有15分鐘熱度都可以播下個節目既花絮,同埋每次都俾個mic佢地自己講下拍成點,剪埋一齊就係獨家娛樂新聞啦
第1日拍既Mirror Go今晚終於播
播埋就冇存貨, 可能下星期就播concert (上星期三開live提過會剪concent片段) 跟住就去韓國, 泰國拍?
https://www.facebook.com/ViuTV.hk/videos/1165239536971937/
今集係鬥智鬥力大考驗(I),應該有(II)o卦
得13集咁少,仲要攝concert ,我想睇台下既佢地同埋玩
澳門起碼要多一集啦
Concert放落mirror go就算,唔會足本播呀
有2集就緊係好啦, 上次OP都係得一集
Lokman講過Mirror Go會繼續拍, 應該唔只13集
開波
姜son十指緊扣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞