[ViuTV]星期一2145-2230 全新偶像真人騷《MIRROR GO》

1001 回覆
58 Like 55 Dislike
其實運動會真心唔錯
十二個人分三隊4*400已經好正
甚至室內玩吓籃球乒乓波幾十米短跑都ok
一嚟fans會鐘意 二嚟做吓運動public image都陽光啲

啲懲罰都... 其實睇住佢地咁啲fans心痛多過覺得好笑
我唔算生粉睇到Ansonk咳到咁都心痛啦
我寧願小學雞啲罰輸果隊要出CD鋪/公眾地方跳唱宣傳一秒間同ASAP好過
IAN應該係認真撚黎
EDAN同ANSON LO就係搞屎棍
但係我覺得出茅招真係唔好睇
公平競爭先好睇
次次睇到一D影響到比賽結果既行為,就覺得唔好睇
ANSON KONG係咪同ALTON不和
我覺得佢地既相處有一種尷尬
認真都只係尊重自己個比賽姐
兩個都有啲自大
尊重就點都完成個賽事啦
佢同ak發脾氣掉低edan jeremy自己推返去就好尊重隊伍好有體育精神?
好正常姐 因為佢真係嬲左呀嘛
EDAN 姜B果D明顯就唔CARE勝負,真係當遊戲玩
IAN就當係一個比賽,好想贏
JEREMY就當係一個比賽,但輸贏無所謂
但KT好投入好正
偏偏又咁豬兜
唔啱就係唔啱架啦 嬲就大撚哂?
正常啲乜 姐係edan jeremy唔正常?
係鏡頭面前連情緒都控制唔到,真係好正常啊
睇完新一集 AL的確係唔岩 勁狗
另外發現姜好乖
藍組個個都好高質
不過希望 tiger可以講多啲野
KT次次玩遊戲都勁投入,又好似小朋友
做乜姐你
我完全無講過邊個岩邊個唔岩,更加無話EDAN JERMEY唔正常
你咁激動做乜

同埋一個真人SHOW,唔係應該要起鏡頭前做返自己先好睇咩
真人SHOW大家都係想睇佢地既互動同當刻既感受姐
明明真嬲又要扮哂無嬲先叫好睇
你話ak ian掉低edan jeremy好正常喎
好正常姐係冇唔啱啦係咪啊?
我而家咪話咁樣係唔啱係唔正常囉
呢集應該係佢地第一集拍嘅mirror go
大家未試清對方底線姐 之前播啲集數有茅招大家都冇話發嬲
男仔之間玩遊戲有啲脾氣好正常姐 大家唔好喺道嗌交話邊個唔啱啲
不過每集唔係呢個唔舒服就嗰個病 一係唔齊人 其實都幾sad
你講緊佢起節目中發嬲係唔岩唔正常TIM WO
乜一個真人SHOW都唔可以起鏡頭前發嬲西面咩
好on9 笑死
我覺得每次都係幾個都幾好呀
之前去澳門多人到有幾個比人無視左
依兩集起碼大家都有D鏡頭
Edan真係集集都有笑料
好睇,見到每個人的真性格!淨唱歌跳舞係睇唔到!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞