[ViuTV]星期一2145-2230 全新偶像真人騷《MIRROR GO》

1001 回覆
58 Like 55 Dislike
係啦,痴線想撞死佢地咩
唔知齊唔齊人呢
現場fans就好啦
我驚佢地成個人飛出去
好驚
edan綜藝感超強 好撚好笑
最後個三個夾歌幾好聽
我早、晚、半夜都冇咁啱見到廣告
硬係覺得viutv谷mirror谷得唔夠勁
呢集幾好笑
Jer終於展現佢有腦同惡魔嘅一面ww
然後Stanley帶錯路 阿神女神 Ansonk大嗌唱啦 侄仔唔痛又係搞笑
最後Ian Jer Edan一齊唱真係好好聽
想問下點解stanley叫大表哥 同埋侄仔係edan?
大表哥係啲姜糖話stanley好照顧姜b好似一個大表哥咁
侄仔係有個fans自稱係edan伯娘
jer緊急關頭係度睇魚勁好笑
仲要介紹做到旅遊節目咁
最後三個好好聽 三個都好中意
點解演唱會唔出呢個分隊
好好笑 一路行一路望住個cam介紹真係勁似旅遊節目
最尾個part正到忍唔住cut mp3做鈴聲
我覺得佢放喺星期一都唔諗住係重點節目啦
純粹想有批固定fans睇吓就算
同埋真係唔明viu點諗嘢
澳門拍咗三日 拍咗勁多嘢 但係cut走咁多
海洋公園又係cut好多 (已知嘅係cut走咗tiger alton玩過山車)
剪多啲咪可以播多一兩集囉 咪唔洗班仔拍得咁趕囉 成本都慳唔少啦
就算你出街唔播 放上fb youtube做彩蛋都好呀
咁樣真係嘥晒仔仔同班crew啲心血
呢part正呀
不過始終覺得Ian唱英文歌最好
Jer都唱得好
而Edan就…我始終覺得佢係sing con質素,把聲沙沙地唔夠清
其實都幾怪下
落廣告 落喺香港站咁揼本
但剪又剪得奇奇怪怪 又少宣傳
Tiger第三集都係冇乜鏡頭
勢就識做 之後就無以為繼
個廣告係聰明嘅,一雞三味,俾人認識mirror & 宣傳演唱會同節目
係呀,而佢本身又係啲沉默是金類型,唔會搶fo
真係唔明點解連放上Facebook ig都唔肯
講起就嬲 已經一個星期得一集仲要集集唔齊人
剪到咁碎比邊個睇
好撚認同
比賽果時Stanley表現出唔抵得姜仔咁架,估唔到喎
真有此事?
Exactly,所以我之前都話「將cut左既當一隻隻彩蛋放出黎啦,每日上一兩隻再谷下mirror 同節目
但係......網上唔谷,電視又唔谷 公屋、發洩個廣告我就成日睇到
Mirror唔係viutv力捧對象咩,點解節目唔係重點節目架,痴線 佢地仲有皇牌咩?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞