[ViuTV]星期一2145-2230 全新偶像真人騷《MIRROR GO》

1001 回覆
58 Like 55 Dislike
其實個節目幾好睇
可惜cut得太多,攪到每part都勁快
好似上集搶貼紙咁,其實可以好好睇
但係就剪到得返勁少
成part一個緊張位都無
澳門果兩集都cut q晒
有個小劇場無左
食豬腦麵無左
Al輸左遊戲無左
搞到鏡頭先無喇喇要錫魚
Viu神剪接
好彩佢冇去error
如果唔係既話mirror go一定悶好多
想睇error go
淨唱歌跳舞嘅話就會以為侄仔係內向斯文文靜貴氣鋼琴小提琴王子
澳門果兩集都cut q晒
有個小劇場無左
食豬腦麵無左
Al輸左遊戲無左
搞到鏡頭先無喇喇要錫魚
Viu神剪接

同意 成個Mirror go既制作單純為造爆點而做咁
錫魚係個爆點位 就淨係剪錫魚果part
又唔諗下前面cut走左遊戲果part
會搞到錫魚依個所謂「爆點」一啲都唔爆
我作為觀眾咁睇 淨係諗點解要無啦啦蝦Anson Lo

同埋真係睇佢地集集被逼做啲嘔心野/驚既野 接受啲咁既懲罰 真心覺得幾心痛而唔係好笑 同時都冇咩共鳴 單純覺得節目組拎佢地黎蝦 睇得多都冇引 真係想同viutv講不如搞好啲task佢 好過搞好啲懲罰先啦
仲有諗過度過先剪 唔係就成個節目睇落好似一忽忽咁
完全唔明點解VIUTV唔將依套野播長D,放起星期六日夜晚,播兩個鐘唔好咩
個節目又好睇左
又可以宣傳埋MIRROR
又可以當一個綜藝節目
好撚多英文,十足janiceman tone
Thanks for sharing
唔講唔知原來睇電視要咁高學識先得
合理化茅躉做playful都幾interesting
所以都唔應該合理化發脾氣中途離開拍攝現場係真性情

mean啲講句就今集睇咪一個無禮貌 一個無專業
根本2個都錯
俾你嘈贏是但一方啱啦 對方錯啦抵人屌啦
咁有乜謂

利申 我撐Mirror 唔係是但一個
我只係唔覺得睇個綜藝節目 連造節目效果都唔知係咪既情況下而屌成員係好事

Viu cut撚咗mirror go就唔會嘈啦
而家搞到好似大家都知佢地私下唔妥 然後再火上加油咁
明明佢地而家都有合照 都會放上ig story
當事人都無事咁 唔明咁激動 一邊又叫人食屎 一邊又整黑白相做乜
十足十皇上唔急太監急咁衝出黎屌人

一陣啲本身都麻麻甚至唔鍾意mirroi人 食花生就真係都食到嘔
Janice man 😂我係度
播演唱會 是唔是只可以播3首歌?
或者加多首努力的孩子
你估我地好想屌咩
ian啲舞步真係太生硬
呢度應該再另外整個節目啦
7號皮皮好靚仔
細貓
啲女把聲好煩
下一part又姜son?
1part咁樣無左
係咪有2集架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞