[有圖]POLY女神Christy話自己係雞?

277 回覆
9 Like 110 Dislike
樓上班兄弟會肯講佢淫唔淫未?
lm
成班兄弟浦頭 夠一圍啦
痴撚線,成個POST個個都屌過
肉便器咁款
肉便器咁款

你唔係信呀
個個鳩UP就叻
肉便器咁款

你唔係信呀
個個鳩UP就叻

始終呢到係連登
癡線,襟兄弟多到可以圍埋打牌
有冇料爆

我真係唔太知佢學校入面d 野

係囉 想知未整容前係咪都咁囂

之後讀咗咩??

轉左之後係重讀?其實佢幾歲 94? 上年先畢業

第一屆 dse
原本poly account
Year2 轉左去 management
依條女又走堂又 free ride

個gap就黎掂到頸 究竟B點先可以谷到咁 教埋其他iPad港女啦

Photoshop

有nudebra, 乜都得

第一屆 dse

中學師兄同佢同系 話佢 tutorial 全部走哂 但group project 會一早做哂比groupmate
利申 好憎佢 整容雞
佢吹係吹得幾舒服,最幣老牛聲咁喊
扮豬食老虎
聽講佢中學已經有食開有錢仔 有試過有有錢仔揸靚車車到佢去到學校門口 但佢從來都冇喺fb/ig公開過個男仔因為個男仔ok醜樣
屌你老母 係唔撚係都叫女神

第一屆 dse

唔係轉左去marketing咩
其實係得poly讀商科都知dse咩成績

第一屆 dse

有冇俾佢free ride 過既受害者
有冇料爆

我真係唔太知佢學校入面d 野

係囉 想知未整容前係咪都咁囂

以前我唔覺佢囂喎 可能係仔面前無
不過有人爭過佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞