[有圖]POLY女神Christy話自己係雞?

277 回覆
9 Like 110 Dislike
整容西
第一代所謂既ig女神
塊西冇毛 應該係激光脫左
不過又黑黑地又反皮

好似係

我應該早過你
以前有啲baby fat唔錯

屌。
襟兄弟

More
佢以前扮唔識中文真係好痴線
大佬呀你土生土長扮abc柒唔柒啲
最記得佢同朋友講佢要高過Angelababy
樣又普通 又無高度又無身材 笑死人
佢以前扮唔識中文真係好痴線
大佬呀你土生土長扮abc柒唔柒啲
最記得佢同朋友講佢要高過Angelababy
樣又普通 又無高度又無身材 笑死人

紅過angelababy先岩 自膠

個樣還可以 雖然係整
但個人本身...

整容雞黑心 博上位 英文差又要扮abc 唔講樣 講佢份人已經負分

佢係咪st Paul's Convent?

個樣還可以 雖然係整
但個人本身...

整容雞黑心 博上位 英文差又要扮abc 唔講樣 講佢份人已經負分

佢中學未畢業已經去左整容
好老 大學生已經陳煒feel

我應該早過你
以前有啲baby fat唔錯

屌。
襟兄弟

話時話 你地係港華定ST Joseph
佢d 野紅透男校

Detail

下 未畢業就整容 咁佢咪包晒頭咁番學?

屌。
襟兄弟

話時話 你地係港華定ST Joseph
佢d 野紅透男校

Detail

邊間唔講啦 但你方向岩架嗱
以前見佢多仔 再之後做model就知佢想揾咩

話説 佢AL or dse 考成點

大學生活有冇花生

中學生有咁多錢咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞