[有圖]POLY女神Christy話自己係雞?

277 回覆
9 Like 110 Dislike

佢中學未畢業已經去左整容

話説 佢AL or dse 考成點

大學生活有冇花生

中學生有咁多錢咩

屋企有錢 啊媽帶佢整既

話説 佢AL or dse 考成點

大學生活有冇花生

中學生有咁多錢咩

屋企有錢 啊媽帶佢整既

咁咪腫頭腫臉咁返學?
啲人到底知唔知"雞全部都係雞點解"

中學生有咁多錢咩

屋企有錢 啊媽帶佢整既

咁咪腫頭腫臉咁返學?

暑假整咪得 2個星期都消腫啦

屋企有錢 啊媽帶佢整既

咁咪腫頭腫臉咁返學?

但佢都執左好多忽...鼻果啲2個星期架咩 見韓國啲片要包成個月 啲同學係咪唔認得佢 一個暑假就變左樣

Detail

邊間唔講啦 但你方向岩架嗱
以前見佢多仔 再之後做model就知佢想揾咩

可能我地係同學

btw 你講唔講得form 幾扑左佢
利申 冇犯法
你有冇犯法

真係屌過 正唔正? 對波係咪假波黎?

咁咪腫頭腫臉咁返學?

但佢都執左好多忽...鼻果啲2個星期架咩 見韓國啲片要包成個月 啲同學係咪唔認得佢 一個暑假就變左樣

一次過整應該要成個月先ok 一忽忽咁整就唔洗成個月 後生女好快消晒姐
lm

個日見佢唔知同cctvb個大定組孖睇bigbang
兩個帶住黑超後面有人帶上前想衝閘咁既款
後面睇以為有vip通道原來又係門口等
個日見佢唔知同cctvb個大定組孖睇bigbang
兩個帶住黑超後面有人帶上前想衝閘咁既款
後面睇以為有vip通道原來又係門口等

帶咩黑超呀 無人識你呀
捉摸唔到連登仔既口味
有d我覺得唔掂既就好多人9衝話正
有d我覺得都還可以啦 就比人踩到一文不值

唔計整容 借上位 扮明星 造作 臭格 已經係死罪

咁咪腫頭腫臉咁返學?

佢老豆係整容醫生黎
其實覺得佢個fd Hannachan仲有氣質
呢個年頭 乜柒都可以係女神

佢老豆係整容醫生黎

佢老豆係整容醫生黎

無乜點見佢ig提佢老豆

整容雞黑心 博上位 英文差又要扮abc 唔講樣 講佢份人已經負分

佢係咪st Paul's Convent?

佢中學未畢業已經去左整容

Details 之前聽過下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞