[有圖]POLY女神Christy話自己係雞?

277 回覆
9 Like 110 Dislike

真係屌過 正唔正? 對波係咪假波黎?

唔講得 一講就知

我覺得佢其實本身係正嘅
對波以前細啲 但應該未發育完 不過可能佢之後有隆啦

hi 襟兄弟
我地邊個係兄邊個係弟
不過我覺得佢個貪錢格之前冇咁明顯
可能中學個陣仲有d 純情
係有時要去d 懶high ge 地方
btw 有冇去過爆房
我冇去過佢屋企 佢話唔得

佢以前好撚鐘意去sevva同sugar
成個post講到個個都食過咁 佢啲男朋友唔係a&f有錢仔咩 照計應該唔會上高登架喎

唔係男朋友都食得架嘛
點解個個都IG女神
明明個個都 韓琛.jpg

可能我地係同學

btw 你講唔講得form 幾扑左佢
利申 冇犯法
你有冇犯法

真係屌過 正唔正? 對波係咪假波黎?

Push得咁勁,睇落都仲係咁細,ipad邊有真假之分
比盡B

但佢泳衣張相好似好勁咁

個gap就黎掂到頸 究竟B點先可以谷到咁 教埋其他iPad港女啦

hi 襟兄弟
我地邊個係兄邊個係弟
不過我覺得佢個貪錢格之前冇咁明顯
可能中學個陣仲有d 純情
係有時要去d 懶high ge 地方
btw 有冇去過爆房
我冇去過佢屋企 佢話唔得

佢以前好撚鐘意去sevva同sugar

你又係中學個陣

No
應該2014左右 唔記得
著你地舊鞋

你又係中學個陣

No
著你地舊鞋

番AnF屌到?

點解可以個個都屌到 這些機會...
其實覺得佢個fd Hannachan仲有氣質

咁樣叫女神?邊忽神
咁既人都可以係女神 有邊個唔可以

你又係中學個陣

No
著你地舊鞋

番AnF屌到?

No
著你地舊鞋

番AnF屌到?

其實a & f 有咩咁high

冇,係d staff成日自high打飛機
ig bio一定要提自己係a&f / hco staff

21 | H O N G K O N G |
DGS | HKU | HCO Hysan 🇺🇸

一定要跟呢個格式,好似係
呢d囡床上一定好正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞