[有圖]POLY女神Christy話自己係雞?

277 回覆
9 Like 110 Dislike
痴撚線,成個POST個個都屌過
肉便器咁款

你唔係信呀
個個鳩UP就叻

一講多d就好易自爆, 尤其扑野情節
肉便器咁款

你唔係信呀
個個鳩UP就叻

不如你講下佢真人係點
肉便器咁款

你唔係信呀
個個鳩UP就叻

佢扑野好特別?

你唔係信呀
個個鳩UP就叻

佢扑野好特別?

性癖好?SM?
有冇料爆

我真係唔太知佢學校入面d 野

係囉 想知未整容前係咪都咁囂

以前我唔覺佢囂喎 可能係仔面前無
不過有人爭過佢

下 雞都有人爭
影衰晒
搏出位
講左十頁detail都冇

個個香港女人post都係咁,成班鳩衝入嚟話衰格屌過,然後就再沒然後 高登時代已經係咁,個個都係仆街想搵個好少少都冇

個個香港女人post都係咁,成班鳩衝入嚟話衰格屌過,然後就再沒然後 高登時代已經係咁,個個都係仆街想搵個好少少都冇

信都ON9
個個講句屌過
我都識講啦

信都ON9
個個講句屌過
我都識講啦

班襟兄弟呢?
屌,佢好多common fd,一講就好易知
只可以講佢唔係條條仔都先一齊,後扑野,有一個係發生係船p

就算講左detail你班友咪又係話我地9up 想幫女神平反就隨便
同佢冇聯絡,電話都del埋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞