[有圖]POLY女神Christy話自己係雞?

277 回覆
9 Like 110 Dislike
煩膠到成班襟兄弟自high自推post,你哋覺得自己唱到嘅事又唱晒(入嚟話屌過但唔敢講太多),問你點屌到又唔慌答到,做乜啫 又要威又要戴頭盔,講無可講仲push乜鳩?想人讚你食女好叻?留名睇班狗公一唔啱聽就話人酸,想幫條女平反

以前我唔覺佢囂喎 可能係仔面前無
不過有人爭過佢

下 雞都有人爭

搵老婆咩

老婆係一生一世既,唔同女友咁唔滿意可以中出即飛

On9 中學時期係咁架啦屌 個個都想威
唔通話爭佢係為咗想同佢結婚咩
咁佢係呀嘛
POLY臭雞
有人講你班仆街又唔信,鬼會留言咩,推黎把撚
佢之前同過Arnold kwok Karl cheung Gregory Wong 拍拖
其中一個扑左先拍

我估係karl or Gregory Wong

雞係咪都慣左做完SP先拍拖
佢之前同過Arnold kwok Karl cheung Gregory Wong 拍拖
其中一個扑左先拍

但係d 仔係幾好quality

唔靚仔果啲佢唔po出黎姐 佢啲仔邊止咁少
其中一個扑左先拍

但係d 仔係幾好quality

唔靚仔果啲佢唔po出黎姐 佢啲仔邊止咁少

More
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞