[有圖]POLY女神Christy話自己係雞?

277 回覆
9 Like 110 Dislike
全部comment都咁唔妥佢
又唔係話好差啫

真係你食埋我個份
淨係用王宗堯黎上位呢單野已經覺得呢隻雞好可恥
而加當正自己明星咁款成日痴住連詩雅周柏豪 博乜

見過佢出event,高竇到對眼生喺額頭。但全程無人搵佢做訪問無人識佢,齋坐咗兩粒幾鐘

ig多人follow 就以為自己係世界級model

唔係好多雜誌訪問既咩

見過佢出event,高竇到對眼生喺額頭。但全程無人搵佢做訪問無人識佢,齋坐咗兩粒幾鐘

ig多人follow 就以為自己係世界級model

唔係好多雜誌訪問既咩

Sor鳩 真係無留意佢上過雜誌 以為佢剩係喺ig出現
第一代所謂既ig女神
塊西冇毛 應該係激光脫左
不過又黑黑地又反皮

好似係
第一代所謂既ig女神
塊西冇毛 應該係激光脫左
不過又黑黑地又反皮

好似係

我應該早過你
以前有啲baby fat唔錯
可以係ig search下#christylai 就知佢幾多仇家
可以係ig search下#christylai 就知佢幾多仇家

https://www.instagram.com/christylaiiiiiiiiii/
屌你老母,佢都叫女神?

欣宜都係啦

乜水?

巴打食過?

真係你食埋我個份
淨係用王宗堯黎上位呢單野已經覺得呢隻雞好可恥
而加當正自己明星咁款成日痴住連詩雅周柏豪 博乜

有老細咪雞囉
痴線原來好多人唔鍾意佢,太感動了
利申follow左佢ig幾年,都覺呢條女好造作 成日痴埋文豪公廁就當自己明星
淨係睇你咁冇觀眾緣就知收得皮
利申follow左佢ig幾年,都覺呢條女好造作 成日痴埋文豪公廁就當自己明星

有同感
仲要痴埋zelia到 企埋一齊zelia有氣質勁多
捉摸唔到連登仔既口味
有d我覺得唔掂既就好多人9衝話正
有d我覺得都還可以啦 就比人踩到一文不值
捉摸唔到連登仔既口味

個樣還可以 雖然係整
但個人本身...
捉摸唔到連登仔既口味

個樣還可以 雖然係整
但個人本身...

整容雞黑心 博上位 英文差又要扮abc 唔講樣 講佢份人已經負分

有同感
仲要痴埋zelia到 企埋一齊zelia有氣質勁多

以為自己係starzpeople一姐 要做國際model
貢垃圾唔好拎出黎
真靚果D多數冇呢D臭雞咁鐘意上位做D 乜鬼野IG女神
捉摸唔到連登仔既口味

個樣還可以 雖然係整
但個人本身...

整容雞黑心 博上位 英文差又要扮abc 唔講樣 講佢份人已經負分

原來如此
食吾到就係雞
食到咪就係閪

吾你老母
狗屎垃圾都女神
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞