[有圖]POLY女神Christy話自己係雞?

277 回覆
9 Like 110 Dislike

話説 佢AL or dse 考成點

大學生活有冇花生

中學生有咁多錢咩

屋企有錢 啊媽帶佢整既

佢呀媽好鼓勵佢做明星
中學未畢業已經知佢整容

同中學?

以前已經傳得好行,幾年前舊燈有post狙擊啲所謂ig女神嫁

佢係咪st Paul's Convent?

佢中學未畢業已經去左整容

下 未畢業就整容 咁佢咪包晒頭咁番學?

傳聞係話佢老豆開整容診所,所以一條龍整
係咪得我覺得佢未整之前好過整
整完阿嬸咗
髮線咁撚後

我都想講
邊位

邊間唔講啦 但你方向岩架嗱
以前見佢多仔 再之後做model就知佢想揾咩

可能我地係同學

btw 你講唔講得form 幾扑左佢
利申 冇犯法
你有冇犯法

真係屌過 正唔正? 對波係咪假波黎?

唔講得 一講就知

我覺得佢其實本身係正嘅
對波以前細啲 但應該未發育完 不過可能佢之後有隆啦
呀豬呀狗都話女神
條女好醒
原本讀account
知道自己個gpa 入唔到 big4就即刻馬住 ken Wong 轉科
屌 喺街上面搵一條都靚過佢喎

佢中學未畢業已經去左整容

下 未畢業就整容 咁佢咪包晒頭咁番學?

傳聞係話佢老豆開整容診所,所以一條龍整

Form幾變左宜家個樣
屌 喺街上面搵一條都靚過佢喎

肯俾你任屌先得架
條女好醒
原本讀account
知道自己個gpa 入唔到 big4就即刻馬住 ken Wong 轉科

轉左邊科

Detail

我應該叫你師兄弟定襟兄弟

巴打食過?more please

唔講得 一講就知

我覺得佢其實本身係正嘅
對波以前細啲 但應該未發育完 不過可能佢之後有隆啦

hi 襟兄弟
我地邊個係兄邊個係弟
不過我覺得佢個貪錢格之前冇咁明顯
可能中學個陣仲有d 純情
係有時要去d 懶high ge 地方
btw 有冇去過爆房
我冇去過佢屋企 佢話唔得

巴打中學名校?
成個post講到個個都食過咁 佢啲男朋友唔係a&f有錢仔咩 照計應該唔會上高登架喎
條女好醒
原本讀account

之後讀咗咩??
條女好醒
原本讀account

之後讀咗咩??

轉左之後係重讀?其實佢幾歲 94? 上年先畢業
都話明你知係雞,你都仲要話人女神

可能我地係同學

btw 你講唔講得form 幾扑左佢
利申 冇犯法
你有冇犯法

Push得咁勁,睇落都仲係咁細,ipad邊有真假之分
比盡B
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞