【互動故】追女仔

979 回覆
1137 Like 22 Dislike
C
多謝支持
就跟她做些最能特顯到我自信的活動吧。

我根據合約上寫的電話號碼,致電過去給王嘉澧。

「嘟嘟‧‧‧‧‧‧」

「喂‧‧‧?」其聲線,有點不耐煩:「我好似只係走咗無耐。」

「有病就及早醫,宜家有冇時間?」我說。

「有~」

「咁出嚟吧。」

「‧‧‧咁快?」王嘉澧有點愣然。

「呃‧‧‧」

去哪裡溫書比較好?
--------------------
A:飯堂
B:大學圖書館
C:星巴克咖啡店
D:宿舍
E:戶外草地
D
D
D
d
D
D
「嚟我宿舍間房,你應該知喺邊。」我微笑。

「你想點呀啊!?」王嘉澧很大反應。

「我即將要展示‧‧‧‧‧我最有自信、最威猛、最強大嘅一面俾你睇。」我先賣個關子。

其他人不敢說,但我讀書肯定是全港頭5%之中!!

「你係咪想我報警啊‧‧‧‧‧‧!」王嘉澧隔著電話大怒:「死毒撚!」

他到底是有多恨毒撚!?

「你又開始神經病!停呀,冷靜!」我勸慰:「你都想個病好番嫁嘛?」

「嗄噫噫‧‧‧」她強抑怒氣,磨磨牙地答:「係啊~」

「咁上嚟吧,約定你,不見不散。」我主動收線,讓她沒有拒絕的餘地,呵呵。

有美女要上來我宿舍房間了,要換衣服好好準備一下嗎?
---------------------
A:西裝(中學遺留下來的校服、皮鞋)
B:深紅色格仔外套(於2012年電腦節購買)
C:渡假衫(中國黑龍江旅行團五日遊所購買的手信)
D:印有圖案的T-shirt(Uniqlo動漫系列衣服)
E:純白長袖(媽媽購買)
D
C
e
A
e
D

屌你一路睇一路幻想主角用吉村卓副嘴臉同把聲同條女講嘢
d
A
D
E
A
係呢個時候會著西裝先係真毒
E
我換上Uniqlo動漫系列的衣服,圖案是一隻高達的大頭。緊接,再去洗手間沾點水Jer頭,整個人瞬間變得不羈。

「喀喀‧‧‧」有敲門聲了。

「歡迎。」我開門迎接。

「哇呀!!!」王嘉澧大嚇一跳,重重地背貼到對面的房門:「好意氣風發嘅毒撚啊!」

她用手掩蓋眼睛,完全不想見到我。

「你咁樣點治病啊?」我無奈地招招手,叫她入來:「喂‧‧‧你再唔入嚟‧‧‧‧‧‧俾其他人見到,會好奇怪。」

「你‧‧‧你搵嘢整走隻高達,我唔要見到佢啊呀!!」王嘉澧十分激動。

「嗚‧‧‧」這是我最愛的衣服之一。
-----------------------
A:用交剪剪掉中間高達的圖案
B:用膠紙貼住中間高達的圖案
C:脫掉上衣
D:勸慰開解王嘉澧
現在更改為準則,改為該選項最快有三票的

因為四票好似太多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞