【互動故】追女仔

979 回覆
1137 Like 22 Dislike
個故係咪完得
仲有好長
簽左已經溝到女 玩完
夠票啦喎巴打
你個目標咁短淺?
我係唔會比主角屌到西
屌,班仆街成日揀離開都俾樓主兜返
樓主好波
樓主兜得好辛苦 支持
夠12個鐘,有文未

簽得未
最後想睇黑化主角

中出即飛王嘉澧 再落冒險樂園食學生妹
合照在暮光的照射下,顯得格外神聖。

望著神眼堅定的王嘉澧,我下了個改變自己一生的決定。

「噠噠噠‧‧‧」

簽署完畢。

「一份你保留。」說畢,她就轉身離開。

「喂!」我將她叫住:「如果係咁嘅話‧‧‧‧‧‧」

「嗯?」

「係咁嘅話‧‧‧‧‧‧」我心臟快要跳出來,但是想親口確定一次:「我哋宜家,係情侶關係!!??」

王嘉澧望望別處,把視線從我身上移開:「‧‧‧‧‧‧非正式。早抖,你繼續訓。」

「呯」她快手關上門。

頭髮尚亂、衣衫不整的我,再次躺到床上,凝視住天花板。剛才的事情,聽起上來就像場夢。

「治病?」我望望自己掌心,苦笑一聲:「啱嘅。」

等等?為何我不珍惜這機會,嘗嘗談戀愛的滋味?

對了!
---------------
A:邀約王嘉澧吃飯
B:邀約王嘉澧遊逛
C:邀約王嘉澧溫習
D:兼職打工

現有資金:$490元

注:【由於多了讀者觀看,所以準則改為該選項最快有四票】
在暮光的照射下,顯得格外神聖。

望著神眼堅定的王嘉澧,我下了個改變自己一生的決定。

「噠噠噠‧‧‧」

簽署完畢。

「一份你保留。」說畢,她就轉身離開。

「喂!」我將她叫住:「如果係咁嘅話‧‧‧‧‧‧」

「嗯?」

「係咁嘅話‧‧‧‧‧‧」我心臟快要跳出來,但是想親口確定一次:「我哋宜家,係情侶關係!!??」

王嘉澧望望別處,把視線從我身上移開:「‧‧‧‧‧‧非正式。早抖,你繼續訓。」

「呯」她快手關上門。

頭髮尚亂、衣衫不整的我,再次躺到床上,凝視住天花板。剛才的事情,聽起上來就像場夢。

「治病?」我望望自己掌心,苦笑一聲:「啱嘅。」

等等?為何我不珍惜這機會,嘗嘗談戀愛的滋味?

對了!
---------------
A:邀約王嘉澧吃飯
B:邀約王嘉澧遊逛
C:邀約王嘉澧溫習
D:兼職打工

現有資金:$490元

注:【由於多了讀者觀看,所以準則改為該選項最快有四票】
d
C
C
c
c
樓主我用連登咁耐第一次回覆,加油
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞