(文長慎入) 其實有小許邏輯同識得懷疑人 已經可以避開80%被騙機會

323 回覆
381 Like 8 Dislike
大家有唔同炒法姐
你睇唔睇到我topic? 我係叫人諗野要有d邏輯 要識懷疑人 feel到唔對路要提防 上網要保持自我意識 唔好比人洗腦 如果我係有問題 呢番說話對我都係適用 都係個句 你地係咩人 唔需要我define
而家D人好難服侍,一開頭成班話唔識簡牛唔識簡熊,之後餵埋入口又話人地輪商打手,明明就間間出既牛熊call put都有提過
我做外匯fx leverage可以上1000倍
leverage高都可以算係原因?
睇黎你先係真真正正嘅大神打救連登仔
點解唔得?牛熊都可以啦
昔日條盲閪咁上心出大篇文 睇嚟大戶激到紮紮跳喎
好耐無見
突然間咁齊人同一時間入黎玩車輪戰
哈囉
teammate黎 梗係齊上齊落
我唔係入黎幫呂布,事實上我都屌過佢
但你上次入我個post屌我我到而家都不明所以
你上次話我叫人操作太多我都表示理解你立場
之後冇再俾位炒短喇
一向以黎我冇好大把握嘅倉位都唔敢報上連登
我係十分驚自己累人蝕錢
我覺得你未必係佢地成員 上次話你純粹覺得你未搞清楚究竟你係想教人做一個good trade定抑或純粹想補住自己既名聲做一個財演 因為你咁做短法人地好難跟得上你 諗住每個wave都食晒
人係自私,發達有錢搵點會去益人 係都自己搵啦,親戚都冇面俾,何況同你三唔識七
不如你問吓呢到班大戶 佢個雞棚係咪一個人搭到出嚟
有錢揾點會益人呢啲輪調真係笑到我執腸
我都係針對fb果班賭波賭馬page果班人炸
借問聲,玩期權最抵?有無推介?牛牛好似無得玩
沒事巴 我主要係覺得你令自己之前既論點站唔住腳 你究竟係base on FA去做長線操作 定其實只係根據TA既signal去做短線? 你睇淡既論據我大致上都認同 我本以為你係一個長線建倉去發大財既人

點知你會突然睇TA收手唔再做落去
唔通你ta同fa都做得一樣好?
所以我覺得你當時只係為左唔想得失短線輸錢既人而叫佢地係反彈緊個陣平倉

咁你應該一開始同人講 大觀睇淡 實質都係炒上炒落 好淡都會做
諗起個kelvinleung_10
好似呃夠潛咗水
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞