(文長慎入) 其實有小許邏輯同識得懷疑人 已經可以避開80%被騙機會

323 回覆
381 Like 8 Dislike
Multichart係一個好選擇
multicharts夠用啦
明明講緊A 見我抽大戶水就撲出嚟講B
請着你呢啲盲閪做打手 唔怪得大戶激到紮紮跳啦
不如大戶收買我好過啦
我有邏輯過班你班𡃁 又融入咗淡友post 要造謠實醒目過你班盲閪喎
早就block左呢隻小學雞 講野低能到完全搭唔到咀
同意巴打講唔應該亂跟人買
但完全唔同意連登大神們係打手
首先佢地會係咩打手先
布巴乜都會買,晴巴沒事巴心情好先會俾位/俾gif,白巴心情好先講下大方向
輪商打手會叫你買sqqq/買美人?
第二,如果佢地真係鳩up,點解會有人支持先?你真係當所有人on9架咩?我日日鳩up又唔見有人吹奏?大dodo奶青三角大師夠會出分析啦,大家又唔跟?
第三,唔同人有唔同玩法,點解一定你嗰隻先係岩?如果你真係好勁不如證明下俾大家睇,起碼上述大神們都有證明過俾大家睇(沒事巴既樓市/美股分析,晴巴極限俾位,白巴嗰篇波浪文)
你噏咁乜
本post旨在提醒各人防人之心不可無 若你認為你所講既人係無問題 that's fine
但窩輪比期權更沒彈性 更貴 更唔公平的確係事實 你鐘意既可以繼續玩 我番說話係比d唔知既人聽
屌你咁撚有料
益都益左屋企人先啦下話?
再唔係親朋好友囉,洗益啲三唔識七嘅人?
巴打咁好心機.
條神棍未必係打手
但一定唔係佢自稱既長勝將軍
佢乜狗屎垃圾輪證都叫人買
唯獨唔買option 完全係匪夷所思
仲有長期輪證買哂兩邊方向 連登仔跟佢買的話淨係縮IV都輸死
仲有佢連咩叫對沖都未搞清 以為買牛又買熊就係對沖

條神棍似係普通散戶係到扮專業炒家 透過誇大自己既勝率同吹大贏既金額去求存在感同成功感
我會咁講啦
乜神乜神其實係一個尊稱啦
至少我又唔會真係神咁拜既
不過呢度既個個都多經驗過我
人地又唔自私,唔介意分享自己睇法
聽多d唔會係一件壞事
好似雖然我唔同意shuffling 巴講既野
但都感謝佢講解咩係對沖架
咁又做乜要話人係騙子呢?
大家都係分享下自己睇法同經驗
對我呢d新手廢j好有用
如果係普通隱惡揚善都沒所謂
問題係過份誇張 係咁吹自己贏贏贏 中反手又中
老實講 有返d經驗就知佢所謂既報倉究竟係乜野把戲 要唔要我做一次比你睇點樣可以中完又中?

當以家27000 點我話自己入左hsi牛 個市升到27100 唔出聲繼續贏 升到27200 就話cut贏大錢 但如果升到27100 時突然掉頭插返落去26900 打左靶 我就會上黎同人講好彩係27080 個陣走晒 一早睇到d野
都賺少少 然後話跟左個班反應唔切唔關我事 條友唔係第一次咁樣報事後倉扮撚晒野

教人玩唔係問題 講到d錢好易賺日日賺 引人跟你 以後不停咁亂操作 打左靶又話自己一早走左你地跟唔到 唔關人事
Day trade個市郁動咁快
製造左大把空間比佢報事後倉
係你地覺得佢係live緊 中間隔3-4 分鐘 個幅度已經可以由贏變輸 睇唔透呢一點證明你地仲係年輕 所以我先開post叫人帶眼識人
條神棍仲有一招
首先係開市時講句「我睇到d野」
然後出幾張有好多條線既圖 但唔講睇升定跌
兩三日後拎返張圖出來 揀條符合過去幾日走勢既線來自吹自擂
呢d咪叫國王的新衣囉 聰明人先睇得明
人地都係賺夠,想俾人賺吓姐,咁話人都有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞