(文長慎入) 其實有小許邏輯同識得懷疑人 已經可以避開80%被騙機會

323 回覆
381 Like 8 Dislike
心水清少少既人都會留意到

一個有400萬本金既人無幾可仲會用十幾廿萬去買牛熊
舉個例子 用20萬cash買400萬股$0.05既牛熊 升跌幅度等同做8張大期 8張大期既按金要$80萬

如果你有400萬本點 你仲會唔會咁on9買去牛熊而唔用$80萬玩大期?搏朝早0920裂口打靶好玩?

另外唔會有人有幾百萬本同期權戶口但仲走去買輪而唔買option
佢自稱咁有研究 點會唔知option抵過輪
貪比人食價好玩?定佢鍾意送錢比輪商?
點解個post叫 hi淡友? 就係條友一開始係3-4 月仲係3萬點個陣同人講牛3 叫人買牛
笑鳩d淡友 之後穿左29000 話自己反左手
然後開始講其實唔洗估市 個市升跌都賺錢 日日贏
佢彈弓手過n次
如果好似你咁講,呢到咁多大神 沒事巴、白聾王巴等人都同佢有傾有講,無笑佢、指責佢,係佢地睇唔到你睇到嘅野?定係佢地個個專登唔揭穿佢,等連燈仔仆街?
個幾條友有分別?同一類人
成日懷疑人生,懷疑身邊所有人,疑神疑鬼表示無我份
疑心重到連信用卡都唔用覺得會比人盜用
今次我又衰咩
投資又好投機又好,血汗自己辛苦搵返嚟嘅,一個三九唔識七講兩句就跟佢買,自己都要反省啦!
早估到佢梗有屌嘅,我亦都歡迎你屌我,我亦都唔會次次啱,可以次撚次啱嘅,我就唔係人啦
算啦!
每個人做每一樣嘢,梗會有人非議,咪由佢發洩吓倒吓垃圾囉!
香港人真係好撚慘
1 分鐘入晒黎 成條team咁
首先
你點知人地真係大神?你點證實?
就當有證
e-banking page既數字無得改?
可唔可以photoshop改野?
如果咁神既話佢地就係ibank同華爾街返緊工啦 或者日日屌女食好野環遊世界啦
仲上連登出post拯救世人?
當然我唔排除佢地真係有錢人
但網上講既野信一半好啦

第二
就算佢真係大神
你聽佢講就發到達?
你跟左佢地半年 戶口多左幾錢?

第三
又假設佢幾個真係大神
大神就一定要幫你去踢爆神棍?
好多有錢人睇通人性 知道窮人根本唔抵幫
睇住班on9仔仆街仲開心過幫人
我只針對條叫人買升又買跌既神棍 無諗過講你架
省d啦你 你係咩自己心照啦
我唔係想反駁你質疑人地嘅理據啱唔啱
但係又點證明呢個post唔係打手post
我知呀師兄
其實我有開post問過有幾多人跟我賺過錢
除非我請左幾百個打手啦
算,咁你慢慢玩,係叻洗做埋呢啲無聊嘢
如果呢個post係打手post
咁即係假設首先條神棍要係真正既長勝將軍 幫散戶贏大戶錢
然後再假設要有輪商大戶mon post
再要假設班輪商大戶出錢請打手攻擊條神棍
無問題架wo你唔需要證明 我亦唔需要
我只係提醒下d連燈仔 神棍係乜野樣
你地係唔係自有定斷啦 係咪?
不如你證明人地係啦,淨係靠屈有d肉酸
没事儿你不如幫手解釋下呢個現像
點解一個有400萬本既炒家長期炒牛熊窩輪而唔炒期指期權
有錢齊齊賺
好易賺 又贏又中
大把人跟我贏錢

火燎森 幣少fb一堆都係呢d slogan
咁其實大戶平時睇d咩去分析老散心態?🤔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞