(文長慎入) 其實有小許邏輯同識得懷疑人 已經可以避開80%被騙機會

323 回覆
381 Like 8 Dislike
睇下我個名
不過話到明係小朋友,你講就就聽咩,點都要瀨一鑊先會成長,差在有幾金
我都覺得你講個個最神棍 其他人就唔評論了
再睇下我個名
用1同2黎玩真心白痴,但係有人信先係最白痴
講真 係連燈 你識多dd野 d小朋友都當你神咁拜 等於幼稚園望小學生既感覺

正如上面巴打講個1,2,3點
條友concept錯到咁都有人追捧
睇到大戶開咩倉真係笑死人
睇到總倉同淨倉係幾多就知唔洗輸死人啦
大戶有能力有錢去做動態式對沖
點會同你對賭 有小小常識都知佢地開既係組合倉啦

我估個傻仔似係自學幾個月睇左幾本書 贏左小小錢然後就開始教人玩 應付呢d 人你考佢小小牌保障佢就唔識答你 所以一直屈係個post 到扮神 出公海就要扮大智若愚
佢條友最仆街既係中左係到也文也武
又話都話自己講左架啦 (講到自己好準 唔跟抵你沒大錢賺) 一輸話你死跟沒腦諗
我成日報倉
算唔算呃人
以家講緊報倉呃人?
啲人當我燈
我一報完買我對家
萬一我贏左,咁佢地咪豬囉
大家都係賭錢你輸多d ja賭場日日都發生架啦
明明我成日贏
啲人都話我燈
算,出 J 圖呃啲麻甩
Ok 我知錯啦
我唔係成日入去睇㗎,咁啱嗰次睇到你買櫃又出腳相叫真神回歸
咁我覺得有時佢啲分析圖係幾值得參考,思考嘅
但我就多數無跟
有時仲買左對家
你google都一堆垃圾圖
咁你google嘅圖唔係貼市架嘛
啲圖都係圖形例子
一張圖人地睇到出雙頂,三角形,我就睇到全部係公仔

無絕對嘅對與錯,只有輸同贏
唔怪得你咁崇拜佢
還好吧
我心目中嘅神只有天主一個
其實根據我一向既認知大戶既戰場係期權,期指係子彈
淨係望住粒子彈有咩用,估佢瞄準緊邊個靶先有用架?
不過平時我期權倉都唔會睇,你都係唔會知人地做long定short定兩邊做,都係晒9氣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞