Red dead Online 集中討論區(2)

978 回覆
0 Like 0 Dislike
但同GTA V都隔左6年有多...
個online其實理應係成熟左好多
好難講得通點解咁耐都係一個線上空殼

唯一個講法就係佢想1月先推正式
仲記得gta5死人事件。。。
不過gta5多野玩太多,就算死人仔都九動力再玩過,而家完全比下去
寧願佢整online耐d,而唔係出咁耐beta
我都覺
依家好明顯係半製成品
但啲人上個月中見佢未出online都已經屌曬鬼
你又好難怪佢出得咁急
但同GTA V都隔左6年有多...
個online其實理應係成熟左好多
好難講得通點解咁耐都係一個線上空殼

唯一個講法就係佢想1月先推正式
仲記得gta5死人事件。。。
不過gta5多野玩太多,就算死人仔都有動力再玩過,而家完全比下去
有冇咩更新
2019年初,等到就等
已經無等, 去左玩其他野
好彩冇買一年PSN
送GRAVITY RUSH
我又重玩BLOODBORNE啦

真係耐唔時拎番出來 玩極都唔會厭
我都玩緊Gravity rush 2
玩到好暈
有時要我搵野又冇指去邊度搵個時
有冇人更新左之後,同人講嘢會冇聲同字幕?
而家仲係beta? 哩個online你地比幾多分?
2/10
咁低 如果我主要為咗online先買哩隻 game 留返7月買有冇問題?
2-3分真係差唔多,垃圾到仆街
根本無野好玩
同GTA一樣都係rock star公司,待遇點解可以咁唔同
red dead 2 單機係神作,online真係糞作黎,乜撚都冇學人開商店,唔好撚玩啦伍寶。
d人話刷聖丹尼d警察呢d旁門左道黎升LV姐係都足夠證明隻game都冇一個正常既方法比你升得快少少。
下一次更新我真係希望佢一巴巴車返落我度,而唔係乜春都冇淨係多d 衫衫褲褲同埋d on99課金物品
我比1/10
2都推唔爆 仲唔係垃圾驚?
有所謂大更新未?
隻game變到連討論價值都冇埋
Rockstar 我屌你老母!!!
黎緊呢個幾月都咁多game,真係唔洗旨意玩家回流。
岩岩棄咗fifa ut 而家仲係beta?
8年磨隻垃圾
依家仲係ON 99 咁打支線同埋係咁鏟左條友打主線
鏟左幾日終於撞到可以執到條友件衫幾好睇得黎又係高LEVEL 先解鎖到
終於打爆 太陽好靚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞