Red dead Online 集中討論區(2)

978 回覆
0 Like 0 Dislike
個server 咁想玩都冇mood
做壞人
榮譽值低過四成會有新主線
一早就可以買羊大衣防寒啦
無人應機
係? 獵人套裝果件? 上雪山佢話唔夠
試下先
劏左唔執皮算
條新手村多人偷羊到癡線
本身大家一齊偷咪幾好 係有d搞屎棍係到殺人
嬲嬲地反殺到全部人都冇得偷
吊, 原來係咁
我仲以為要升LV開
又係咁... 呢隻game完全體驗到窮到乞兒果陣變左北斗之拳既世界...北斗 應該都出隻gta版
D人識唔識騎馬嫁行右線啦,咁都要炒埋黎,自己炒埋黎重要發惡射我

隊友又係,同隊形禁住個X已經可以保持隊伍速度,又要自己左抽右抽亂加速炒馬
想問下如果我買左港版終極版 但用英國PSN 玩 係咪拎唔到ONLINE D 獎勵
你話無啦啦亂殺人camp任務點就話賤種姐
宜家搶劫都算?有利益架wo
有時個袋都無左
開左個supergroup
可以俾人爬文
我會group埋另外d group既人一齊入
唔好分散晒 難約

t.me/RDR2HKG
未開到新主線 有咩方法賺下錢 升lv
個SERVER咁, 好難同人一齊玩
點解唔番去玩單機
邊個定行右線
因為搶真人有趣過搶npc
你玩故事都會見,有對頭馬行過黎,佢會cut向左。
原來變到最低hornor都只係多兩個任
頭先有條友應該做緊運貨任 個馬車去到城入面俾人一下炸爆左 之後我係隔離 唔知佢係咪以為我炸 射鳩我
咁我就還拖 殺左佢 點知佢又走返黎
兩條友來來回回殺左半個鍾
殺到最後我地兩個都覺得冇咩引 諗住赤手空拳咁打架
我同佢係條馬路中間擺哂姿勢咁對峙緊
點知有個npc騎住馬車講左句get the fuck out of my way you fools!
下一秒我地兩個即刻掹槍對住個npc係咁射係咁射 係咁鞭屍 打到差佬都黎 兩個再係咁殺差佬
正宗不打不相識
可惜之後斷左線搵唔返條友了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞