Red dead Online 集中討論區(2)

978 回覆
0 Like 0 Dislike
原來墨香 魔力寶貝 魔獸世界係幾個月濕鳩online game
第時出搶劫就大撚把通賬空間架啦
驚死佢唔會出咁,beta咋宜家
gta當年仲撚慘啊魚都冇得釣
屌成撚日斷線 做做下任又斷
gta出果陣講緊d任可以賺到萬八,d槍改哂都係十幾萬
即係最多都係做十幾次個任都可以改盡一支槍
依家做十幾個任一支槍都買唔到
反而釣魚變左賺錢最快既方式,雖然我自己都中意玩釣魚,但咁樣喧賓奪主哂都接受到?

同埋我又唔信beta完左之後d陌生人任會變得賺多左
反而r星會覺得大家接受咁樣十分鐘一個任賺兩三蚊係冇問題
咁到時打劫任整到三十至一個鐘玩到一次,每個玩家分到十蚊廿蚊都係好合理姐
屌岩先釣到第十九條魚斷左
賽馬點先完?
跑完成班仆街係度掛機唔識完
你講得冇錯
主線任係應該多錢d
所以魚應該變返做幾毛而唔係4蚊先合理
load onine load 90%好耐
主線連藏寶圖已經比左800你啦wo
係重覆刷先變翻5蚊場
冇問題呀
我建議魚要改返低d錢咋嘛
咁到時候其他清又嘈冇錢賺發窮惡
我個人黎講純粹覺得d錢比例應該合理d
你話武器貴 其實我冇咩意見
但戒指平過條魚 平過罐頭就唔多合理 唔講以為大飢荒緊
明就明佢點解要咁做 佢想迫你d人去打獵嘛
咁咪整到d戒指掉落率低到仆街都得既姐
不過而家beta乜都冇呢個問題係明顯d
遲下有打劫任大家可能又當d錢唔係咩一回事
又魚蛋論
lvl10個寶藏要打敵人先入到?
好多人下
我都想知係邊度 打完啲賊之後搵極都搵唔到
係咩位?cap圖see see
我琴日玩, 釣釣下魚有人喺我後面, 咁我攞槍備戰啦 , 點知行到過嚟佢係攞支魚竿出嚟, 仲攞部相機出嚟影我釣魚
入左d 死group既巴打轉入e邊
全部活人

t.me/RDR2HKG
係個山崖,堆石遮住左,有個洞仔
頭先釣魚先俾刀仔插死
覺唔覺少左痴線佬
班友殺到悶啦
個腦已經想像緊勁緊張嘅情景配啲西部音樂
跟住對面開口對白係:咦,陳生你又釣魚呀?

物價我諗 beta 後會正常返
但啲 server 可唔可以唔好咁廢
一晚可以斷成十次線
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞