Red dead Online 集中討論區(2)

978 回覆
0 Like 0 Dislike
我都唔明 點解一定要人轉 佢唔轉
殺番人地打得黎
換左無人既場啦
好難咩
我就準備好左張信用卡
大家慢慢刷 我就買齊野就開鳩你地波
買D咩可以收人皮咁勁
爆炸箭
火焰散彈槍
有冇得課金買返間正正經經經既屋住
唔駛再流浪街頭
LVL 20 個D技能卡同LVL 10 個3張一唔一樣?
頭先睇reddit D人爆過個rdr2 app數據
入面有馬車同屋買好似

https://www.reddit.com/r/reddeadredemption/comments/a3akep/how_easy_would_everything_be_if_we_can_actually/
你地仲刷錢 我就買齊野做惡人
隻驚就係咁玩
咁都嘈
無法律既地方就係咁架啦,搞你咪搞你
你試下現實都係咁無法律,你叫人去第度玩,佢係唔鍾意呀吹咩再一槍打撚死你都得呀
乜鳩 我都唔係講緊你
我尋日跑去接陌生人都俾迎面黎條友爆頭(佢接左陌生人任,以為我會搶佢)
其實你下下都錯哂重點係想點

一黎我未見過有咩一到釣一到執 亦唔係講緊呢個方法 你咁無私可以分享下
二黎我就係唔想同人執 你紅字果樣野正係我想要既
三黎你係咁強調你會殺我做咩姐 冇人想識你

琴晚轉ser我都係轉左兩三次 隻game咁多方法搵錢 有幾難搵到個冇人執緊既場
佢係講緊你個方法
不過人地會上去釣埋魚先落去執
人不犯我 我不犯人
我唔會主動搞人 但如果有人搞自己都唔反擊 你儲埋d錢買枝槍翻黎托?
咁你咪乖乖地轉ser
上黎講咁多廢話做乜春
爐又圍唔到,又要比人撚狗
我就係想上黎睇下大家可唔可以有個共識
大家刷得錢都係想快d有錢買野姐
打黎打去咪仲哂時間

現實之所以會有法律都係因為人同人之間有左共識 知道點做先可以雙方都有好處
不過你地要點玩我都阻唔到 我只係講個大家都賺得快既方法出黎
好大既官威啊 野都唔比人講
你要做蠢野哂時間我阻你唔到

我第一個po只係話成個方法慢又高風險 你隻癲狗係要沖出黎吠
btw你先前話咩經濟冇問題既 r星話今個星期fix啊柒頭
見錢開眼 唔貫徹rdr2既惡人牛仔 買支槍黎托?
係咪可以咁理解
咁都嘈
無法律既地方就係咁架啦,搞你咪搞你
你試下現實都係咁無法律,你叫人去第度玩,佢係唔鍾意呀吹咩再一槍打撚死你都得呀
我就係想上黎睇下大家可唔可以有個共識
大家刷得錢都係想快d有錢買野姐
打黎打去咪仲哂時間

現實之所以會有法律都係因為人同人之間有左共識 知道點做先可以雙方都有好處
不過你地要點玩我都阻唔到 我只係講個大家都賺得快既方法出黎

但我地個角色outlaw黎喎
你鐘意做好人做惡人都得
好自由
同現實一樣,同仆街係易過做好人
呢隻online 同gta online相比如何
gtao而家發展咗咁耐一定出色好多
你仲大啦唔比人地執魚,成個漁場比你玩撚曬添
fix又點?同我覺得個經濟系統冇問題有咩衝突?
夠大把人覺得血源個難度有問題啦 咁點?
係 咁你見人釣魚都可以埋去係咁背刺 亦可以大家一齊釣
我自己就慣左人唔搞我我唔搞人 你中意做仆街都冇計
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞