Red dead Online 集中討論區(2)

978 回覆
0 Like 0 Dislike
有D玩家可能set左唔比人上自己馬
同埋你騎馬個時同人並排跑 , 距離夠近都可以跳上人隻馬
應該要同posse先得?
有得set隻馬 anyone定friend定self only
但佢拉到人落馬喎
online 任務多唔多?
岩岩開始玩,仲解緊一開頭要搵4局長接任
主線的話
睇返post 而家仲beta 緊?

係就安心D,唔係既話會嚇撚死我,好似咩都無得玩咁
遲啲實會有heist
一早講咗會出
一年後囉
幫會名稱:LIHKG RDR CLUB
徽記:
平台: PS4
入隊網址:https://zh.socialclub.rockstargames.com/crew/lihkg_rdr_club/hierarchy
TG:https://t.me/joinchat/K6ZHshENZw6tDe4JiCQ5Wg
(*TG由"神樂月"巴打創立*)
UPDATE下消息:
1.有興趣既玩家歡迎加入,已申請入隊既請耐心等候處理
2.入咗隊既會員建議SOCIAL CLUB設定>已連結的帳戶>連結PSN帳戶
再係隱私權設定可見度為每個人或好友和幫會,方便互ADD
如果因私人理由唔SET就可能要自己搵其他方法ADD其他隊員
3.另我都係PSN社群開咗GROUP,都係叫LIHKG RDR CLUB,遲D我會招大家,留意PSN訊息
4.如果隊員們已經係PSN成為好友,其實可以係PSN好友到新增名單,再將隊員們加入名單中,咁就方便分類
5.最後希望大家用純享樂心態同其他隊員享受遊戲
一齊打下團體戰,跑下馬,幫手解下任,浪跡模式時大家互相照應
大家都可以POST下GAME相,有咩最新消息係到開心SHARE
JUST FOR FUN

最新消息:
誠邀幫會兄弟如果平安夜無女無街去歡迎參加
"RDR平安夜跑馬殺戮日"暫定24號晚10點後開始
同其他兄弟吹下水,過一個唔LONLEY既聖誕
未入會既巴打都歡迎參加
愈玩愈悶
升級版馬鞍袋同普通版有咩分別?
買完升級版但都唔見個背包容量有咩實質升加大
除左拎金條之外冇入過game
已經兩星期無玩
可以擺多啲服裝
Online未試過
https://youtu.be/ePgx5ATwC-I
修改器都出埋
咁樣仲唔ban佢
修改器都早過更新出
Youtube上有人話呢個係詐騙網站
估唔到Online係咁早就收皮
垃圾level系統。
寧願佢整online耐d,而唔係出咁耐beta
我都覺
依家好明顯係半製成品
但啲人上個月中見佢未出online都已經屌曬鬼
你又好難怪佢出得咁急
根本無野玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞