Red dead Online 集中討論區(2)

978 回覆
0 Like 0 Dislike
又係到斷章取義
轉另一個ser都係係附近spawn翻 其實你咪當去第二個spot執囉
大家都執得快既方法比你講到全世界得我執到

柒左就柒左啦屌 罐頭貴過金戒指都話冇問題
我就偏血唔搞人
但我個FRD就唔搞人唔安樂
單機佢玩都冇玩
淨係開左online先玩上去周圍辣人
你已經解答完自己問題啦
人地無用cheat無用bug, 遊戲允許佢咁做咪無問題
我明你想講咩,但呢隻game就係可以比人做仆街
你做好人睇唔過眼嘅咪好似你所講追住佢殺/轉場
呢隻game就係咁自由
諗諗下, 賺錢買槍做乜丫 買衫好過啦

最後開咗正式版我應該都係長註酒吧玩德州啤 最緊要著返套靚靚西裝
其實我想要屋多D
有得種野就好
點解得個camp
金戒指只係戰利品,比人執去黑市賣既垃圾
你換個名做皮帶、紐扣、耳環都得架,因為金戒指所以就一定要貴?
呢隻online game黎架,你當現實世界定西部模擬器
主角殺曬成村人 比200美金又無罪釋放 好撚合理啊
死左就原地秒復活 好撚合理啊
fix埋佢丫笨
你地估下rockstars會唔會搞到D魚賣平左
應該淨係消耗品平咗
所以我一開始根本冇話過d咩wo 我只係解釋下你做個唔搞人既 賺錢會更快
咁去得刷錢位 都係想賺錢姐 如果有個共識咪可以一齊輕鬆賺得快

係你地咁大反應 又自私又傻鳩又威脅 一頂頂帽咁扣落黎
戰鬥任應該人工會高翻少少
賣動物可能有冷卻
好似gta當初偷車咁
你會唔會太大愛左膠
人地鍾意點玩就點玩,你管到d咩
有d人打機真係唔似你咁返工式賺錢架
我做開好人
但人地唔做惡人 個世界咪悶撚到仆街

之前我打獵去賣果陣有人射我想搶
有路人幫手殺個壞人
陌生人跑十幾分鐘得4蚊同0.01金真係...

而家任務真係少得太過份
根本已經係gtao後期物價
擺明R星其實有心唔想比你地刷pve
pvp 獎勵多好多

pve得第一次係豐富
就算改個名都係應該要改
同埋經濟問題唔止係聽上黎唔合理
youtube一早都有片講過要玩300個鐘先買到隻馬
如果你冇個概念既話 隻game單機主線都只係用你60幾個鐘
無論咩online都好啦 就算100個鐘買一樣野都已經好過火啦
你都係要覺得冇問題好合理

簡直為拗而拗
我呢D反應慢手殘打下電腦中得
打人真係送分
想跑下馬又成班仆街掛機阻住晒
正式版有得賭錢?
係就正
佢宜家beta咋
轉個頭出搶劫夠你一次過買50隻馬有突啦
比你1個星期齊裝好冇啊
你話佢永遠唔出搶劫就話姐
你知唔知左膠點解
我唔主動搞人 但人地搞我我實打到佢走場為止
冇話過要管 上黎講下話特登去刷錢spot爭飯食係損人不利己都唔得咩
單機有, 我估正式都有掛 最多贏咗俾人老屈出千散彈爆頭
第一次玩搶馬 就拎第一
贏左有一張藏寶圖
呢個真
gtao一開始邊有咁誇張
佢依家主線都100蚊一場, 佢開多D主線打完晒可能有幾千蚊啦其實
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞