Red dead Online 集中討論區(2)

978 回覆
0 Like 0 Dislike
係咪仲係beta緊會刪檔?
係呀!
未fix, 但d 魚唔穩定咁出
低機會刪檔
官方對呢方面嘅回應都幾曖昧 好似係話咩希望盡量唔洗
官方話無計劃del 喎

唔洗擔心會del save
BTW原來仲有人未block ndjjdjdjds件小學雞
呢件賤種由隻game未出之前已經開始瘋狂放流料
有冇人未入?

t.me/RDR2HKG

現實冇朋友既人係咁 等同d小朋友特登做d野去激人鬧佢 都係想引人注意
想問玩到第6 章但好多支線未做,傳說生物果d都冇理到,係咪唔好急住爆機住?
屌奶星個瀑布刷法快咩,係到跑黎跑去,執個動作多幀到仆街,執完仲要等兩秒先可以執下條
跟住仲要唔係次次去到有得執,有時兜三轉先出一轉
釣魚我仲可以禁住電話釣,呢個真係全程手動跑,跟住仲要自己躝出條路軌先可以尋路番valentine

最煩仲係成日會有人黎搞,我就揀個冇人執既SER先開始執既
老實講你見到有人仲行埋去托柒咩,就算和平係到分,一個人執得兩三條,慢撚過打獵啦
想趕走人,人地只要死完番番黎企撚住係到你已經冇得執啦,咪盞搞到大家都冇得執
見到有人仲過黎搞事果D真係傻傻地
呢個真 去幾個SER都勁多人 難得無人既時候

執左幾轉又有條友黎殺我 嬲嬲地同佢玩打到佢走SER

之後就乖乖地番去釣魚
我玩個半鐘已經遇到兩team人
我一開始仲開mic用哂我識既語言叫佢地走 咁搞法冇好好處 但d仆街都係要搞
之後第二批黎我已經直接打走佢地算
好似得你玩緊咁
人地又何嘗唔係覺得你地阻撚住
人地黎左先 你爭黎托柒咩
咪盞搞到大家都冇得賺
自私到

即係原來見到人執緊仲狗沖過去打人 搞到大家一齊冇得執就好無私
ching又贏
宜家個場你架?
一齊執都唔撚得?
原來大家去執魚唔係諗住賺快錢
兩個人一齊執唔止收益少一半 仲要大家夾岩一齊走一齊翻黎d魚先respawn
結果大家一齊搵少一半有多

搵個冇人執緊既ser好撚難?
禁多個制load兩下駛死?
你呢d要人同你一齊賺得少既人就真係自私啦
完全體現魚蛋論既極致 我執唔到執得少唔緊要 最緊要同場條友都同我一樣
唔難?
全世界咁多人
兩一個場?家陣有私人戰局?
咁撚驚番去玩單機囉
同班台仔一撚樣
比人打 搶獵物就叫春
單機咪無人囉 咁驚死
明明隻線上版就係咁玩
笑撚左
個位我唔行開你spawn撚到魚咩
我話只會搞到大家一齊少左利益 你就話人驚死
個龍門任你搬
咪撚嘈啦 俾你嘈贏左咁又點呀 俾個獎你啦? 咁鍾意嘈出去開個post嘈 唔好阻住大家討論

btw依家美洲獅個場度度都開戰咁
成件事就好似有個飯堂免費派飯
你死都要走埋去人地碗飯到搶
人地同你講d飯任拎架wo 出門轉左你都可以拎翻碗
你就死都要係人地飯碗到搶 話人唔分一半比你係自私
屌你霸道到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞