[PC/PS4]Final Fantasy XIV Online(16) Patch4.5英雄鎮魂曲

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
送咗隻比人
下 我已經玩緊8.0
未玩過依家先加入會唔會太遲?
有心唔怕遲

可以試玩再決定
想玩, 但唔識日文
睇漢字都睇到5成
如果打算玩落去,應該用日ac定na ac會方便d?
你去#4睇下
有英文
想問下第三個島好似要刷果d技能點有?
鑑出黎

原材料可以打,可以開兔箱,可以買
睇唔明可以中途轉英
或者其實睇漢字已經ok
鑑出黎

買係咪好貴?鑑定出黎係咪代表會重複?
依家其實跌左好多, 得返攻勢果粒會貴少少
因為攻勢要金箱先開到,ifrit服都已經跌到10萬以下
其他技能石都係介乎幾千~兩三萬/1粒
唔知你咩server,巴哈ser
平個d 未鑑定ロゴスシャード幾百有, 攻勢個d 幾萬一個

https://www.dopr.net/ff14playguide/Eureka3#4e575d52ee75773365893637cb987af4
總共50種
有d直接鑑出黎,有d只可以合
入左巴哈就唔想去其他ser玩
鑑出黎

https://www.dopr.net/ff14playguide/Eureka3#4e575d52ee75773365893637cb987af4
總共50種

去拍賣板到買?
去拍賣版search「未鑑定ロゴスシャード」就有一大堆
當然可以自己刷怪OR NM OR 開兔仔箱, 但係要好多時間,有錢就用錢買時間
鑑出黎

總共50種

去拍賣板到買?
去拍賣版search「未鑑定ロゴスシャード」就有一大堆
當然可以自己刷怪OR NM OR 開兔仔箱, 但係要好多時間,有錢就用錢買時間

Ok thanks以為要自己刷
打撚咗4個星期alphascape 4.0點知手快換錯裝
唔緊要,下星期就會出你今日換個件
睇開d
用斷章換完下星期就會出番同一件
就黎4.5了 仲未抽到坦鞋 又差一個硬化藥 唔敢換
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞