[PC/PS4]Final Fantasy XIV Online(16) Patch4.5英雄鎮魂曲

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
冬貝利真國際sever
Roll到狗都未見到白魔杖
好的
要等開位
記得呢度都有MANA DC既巴打, 但好少上水
其實Aegis 每日online的香港人大概有40人左右
其實同data center都ok,大部分時間如果唔係自己識7個人一齊入場都係會開pf/入pf組同dc其他ser既人,尤其幾個月後仲有得同同dc既人有更加多互動
休漁期都咁多人
巴哈表示10個都無
我愛拉拉
屌你
我除左病之外都日日on

一年左右就 戰鬥 生產 採集 全70 , 而家差隻雞同青魔未升爆
樓上上上BAM
剩係出新raid果排先日日on,大半個公會都戰鬥民族
第666號post的 惡魔組長
點可以快速升上35級,想練試玩account全職35之後認真玩
其實目標係打高難度副本專精一兩隻職會著數好多,如果只係中意升lv/玩下唔同職就將一隻衝到上70就會有個升其他戰鬥職有100%exp加成既buff,仲有可以食飯(+3%),同埋開公會buff(好似+15%)

唔好咁傻豬, 專練一隻有愛的升左上去, 其他低lv戰鬥職會有exp bouns
一開始瘋狂主線沙之家(會係你發夢都行去既地方), 唔夠打就搵巴打整裝/去Market Board買裝, 唔夠等做主線就排下Dungeon/ Guildhest / F.A.T.E. / Leve Quest / Huntng Log / Daily (日任)/ 17Lv 解銷死者宮殿 (Palace of the dead) 自己google 下

利申有啲功能好似係試玩版做唔到
其實之後升返一隻1-70真係唔難 冇必要為左慳果少少錢 去升全35 倒返轉頭你升全35反而會覺得悶想棄game
我仲諗住如果玩忍者手殘玩唔掂 就50lv轉玩武士,如果要再升過就算了
MANA歡迎你呀!! PS岩岩回坑
貓女世界第一
拉拉係雞係公廁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞