[PC/PS4]Final Fantasy XIV Online(16) Patch4.5英雄鎮魂曲

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
利申日版上網過數/支那寶買webmoney交月費
多謝巴打解答
日版mogstation 係賣咩?
減價係一樣
課金既衫,課金既騎寵,課金既表情動作etc
呢個幾肯定係錯覺
我用緊NA, 太太用JP
減價時都係兩邊一齊有

反而特別promo event 例如今次食炸雞送黑雞
就會係日本先過其他地區
多謝大家既解答 開始明白
最怕用左NA/EU
之後改唔比玩JP既Ser
唔會 就算你玩開NA 既Data Center 都可以課金比錢轉DC

前題係有位比你入,不過一個DC有好幾個Server,遲下就開同DC唔同Server 旅行,所以都幾難爆既,但就建議選翻火神/巴哈(封國中)
唔記得講
#拉拉世界第一☝️
多謝大家既解答 開始明白
最怕用左NA/EU
之後改唔比玩JP既Ser
唔會 就算你玩開NA 既Data Center 都可以課金比錢轉DC

前題係有位比你入,不過一個DC有好幾個Server,遲下就開同DC唔同Server 旅行,所以都幾難爆既,但就建議選翻火神/巴哈(封國中)
唔記得講
#拉拉世界第一☝️

巴打自爆角色名
無所謂既, 識我既都知道晒, 唔識我既都唔驚啦
自問都應該無點得罪人, 頂多係日日煩膠組長Carry O12S姐
各位巴絲都係玩緊GAIA既Ifrit ?
呢度大部分係Ifrit
小部分會係巴哈(明明呢個先最多華人
香港老屎忽(講緊1.0)就多數响Aegis
呢度大部份人都係Gaia - Ifrit / Gaia - Bahamut, 但Bauahmut 太多人封國中, 你想一齊玩就入Ifrit (火神).

入Ifrit公會既話可以in game密以下人士
Reg Dana
Cwksama Ifrit
Dante Sparta

暗號: 組長係雞
我都有爬文見好多台灣人玩BAHAMUT
又有人玩TYPHON
比較少見人兀IFRIT
封國中係咩意思
唔歡迎華人?
鎖國姐係人口太多所以唔再俾新玩家加入

就係鎖左國所以後來加入既巴打先去晒ifrit
係指Gaia (data center) 入面既 bahamut (server) 滿左人, 唔比創立新角色,
Ifrit 早排(好似)仲係鄉下服,有優待bonus? 唔太清楚

Bahamut 就n年前有一堆人玩落, 我仲記得我建立角色果陣係要等到零晨三點先比整 (限時建立角色)
分佈其實由2.0開始玩起的台灣、中國、香港人會多數係巴哈、Aegis
然後巴哈爆咗、人口開始分散
加上之後有一陣子移民潮
Tyhoon, 鳥服 人口增加
(上面堆野講緊2.0時期)

火神係連登掘起的同時由偉大的組長不辭勞苦咁Keep住update
慢慢壯大

所以巴打你都係加埋入來一齊玩
啱啱, 就拿拿聲DL左隻GAME 申請左試玩AC再整隻拉拉先
魔獸世界難民留名想轉會
Thanks巴打
都睇咗版頭同nga啲文 ,有時間開隻貓女試玩下,想玩忍者
魔獸世界難民留名想轉會
試玩下囉 可以免費試玩到35LV
JP試玩:
https://www.finalfantasyxiv.com/freetrial/?utm_source=lodestone&utm_medium=pc_buyarea&utm_campaign=jp_freetrial

EU試玩:
https://freetrial.finalfantasyxiv.com/gb/?utm_source=pr2&utm_medium=top_topbtn&utm_campaign=eu_freetrial
Thanks巴打
都睇咗版頭同nga啲文 ,有時間開隻貓女試玩下,想玩忍者

點解唔係拉拉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞