[PC/PS4]Final Fantasy XIV Online(16) Patch4.5英雄鎮魂曲

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
唔該晒
我新手剛剛係Ifrit開咗隻拉拉打算玩詩人,之後再開隻DPS玩.
有無公會TG//RC ?
點可以快速升上35級,想練試玩account全職35之後認真玩
其實之後升返一隻1-70真係唔難 冇必要為左慳果少少錢 去升全35 倒返轉頭你升全35反而會覺得悶想棄game
唔該晒
我新手剛剛係Ifrit開咗隻拉拉打算玩詩人,之後再開隻DPS玩.
有無公會TG//RC ?

同伴你好
我又係拉拉詩人
俾個人物名我加你
唔啱聽既想唔想聽.....係香港無忍者唔卡忍術
50lv轉武士由50LV開始
轉到果陣都應該已經6xlv
玩咩都好, 建議千企唔好玩垃撚柒圾武僧
我因為武僧起手悶到70Lv
轉左詩人即刻唔同晒玩法, 詩人係完美職業
名:Lana Snowy . 真係新手,希望唔好介意
有個Discord 同 WhatsApp gp
多數用Discord
介咩意 唔明就問啦
DPS話題都可以問 好多高手
努力幫人補血嘅小朋友
我頭先玩咗陣,就係開咗隻格鬥 啲gcd真係好趕客
不過我都預咗會轉雙刀
出力打唔好補咁多
Discord link ?
我 Discord ID: Wilson#9320
忍者個手速要求都高 不過冇拳咁慘
不過呢Play what you like啦
search唔到你個名
FFXIV無坦補, 只有藍綠紅既DPS

白魔: Stone IV * 1000000000000000000000000000
占星: 星途, 火牌, Lightspeed, Malefic, Malefic, Malefic, Malefic
學者: 連環計, Shadow Flare, Miasma, 魔炎法, 魔炎法, 魔炎法, 魔炎法

扔個風當打咗
コレクターズエディション啲嘢係咪唔使買都得
係愛呀
入面送座騎同飾品之類
可以上mog station補錢升級上去
20lv主線會叫你拎第一隻陸行鳥座騎
30lv做完支線之後可以係野外叫隻雞出黎幫手打怪/補血
Collector edition有多D收藏品送 同一隻座騎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞