Running Man 討論區 (9)

1001 回覆
16 Like 7 Dislike
短褲腳呀
我真係覺得柒到要飛 香港介紹台灣麵
佢老母弱智唔好出街 真係會影響到人架
旺角食完個牛肉麵,轉頭就出現喺尖東話好飽,當觀眾傻仔?
我覺得個on9仔有機會係製作組叫佢講 等佢地又食麵個效果會好笑啲(但我自己覺得好撚無聊) 又或者條友係真心on9
我覺得似係製作組叫啲路人將個答案講係麵,食左5餐麵,人都癲
其實智孝組嗰邊可以多少少鏡頭 後面要氹啲老人家搞即興晚會嗰度好似幾好玩 但畀pd剪到好散冇乜feel

反而光洙組唔係唔搞笑 但都唔洗一集出現成三四part都係嗌口號

昭旻組雖然本身主題悶 但佢哋啲9up真係好正
有心要野生捕獲發哥其實唔難
最後光洙果part有播MC jin 既歌 幾中意今集,2日一夜既錄影好正
其實我覺得光洙組個女嘉賓都幾好
一拳打鳩光洙

Btw光洙同鐘國腳趾摔交谷面塊面紅哂
發哥周圍走
應該製作組搵人聯絡過喇,如果唔係真係唔洗做任務 一陣原來去左行山,唔通成班上山搵發哥咩
如果王鼻個下唔係講左發哥個名,講左李小龍會點
旺角推介完台灣牛肉麵 , 之後去左尖東食 ?
我認唔到間鋪
其實講發哥個名機會率好高 因為之前佢地去親香港都好鍾意提佢
扮李小龍做任務
翻譯都無咩禮貌
教佢地講你姓乜野?
而唔係講你好,你貴姓呀?
梗係入全妹房問
果間野叫君戶鍋貼大王
真係得鍋貼好食 牛肉麵垃圾得好緊要
君戶鍋貼大王係支那上海野喎 , 鏡頭見佢地行過門口 , 無諗過佢地食上海麵當台灣麵 , 定係我睇漏左野 ?
叫香港人介紹牛扒俾遊客真係冇可能
睇咗兩集真係對製作組有啲炆
你當節目效果睇算雖然真係好on9
我都唔明點解要製作組決定食乜
我寧願佢玩輪盤
其實如果佢喺wooloomooloo出面問 一定有人介紹食steak
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞