Running Man 討論區 (9)

1001 回覆
16 Like 7 Dislike
男主角係長期男二命 , 做男一硬係差咁啲野
你啱
帶嘉賓最勁應該係大神同haha
光洙雖然可以保證到自己既鏡頭,但佢Partner就未必得
雖然就咁睇,多熙,jennie兩個光洙Partner係情侶比賽入面鏡頭份量係最多
但都要嘉賓自己活躍先可以夾到光洙,做到相輔相成既效果
如果嘉賓唔出聲,就算拍光洙都無用
好似今集咁,漢娜如果唔做怪雞野,都只會比光洙獨腳戲搶哂
漢娜好可愛 上親running man 都好好睇
咁係因為你睇開RM姐
套野睇睇下唔似係喜劇喎
一見到全妹潛水上黎,講方言就即刻熄左
套野劇情唔清析 , 個個角色都鳩下鳩下咁 , 個導演似乎唔多掂
睇睇下我覺得都ok
不過無全昭旻一定唔會睇囉
昭旻原來都幾多肉
第三集好多鏡頭著住件海女衫必哂啲肉出黎勁多摺
好可愛
打厚底扮夏天咋,首爾中午得三四度咋
原來係扮緊夏天
等我仲以為佢搞乜突然咁好肉...
咁快已經咁凍,正
個個口都咁大,平時一定
上親黎都曬一段時間吹奏twice
好悶
睇左半集頂唔順
悶到嘔電
開場啲表演飛住黎睇,遊戲就一般般都係咁上下,叫做有新鮮感
不過後面撕名牌昭旻會唔會俾人鬧 上次子瑜個次都俾人鬧獲甘,今次到昭旻
真係好悶。。。次次twice上親我睇d節目都係悶。。。
頭十分鐘已經好尷尬...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞