Running Man 討論區 (9)

1001 回覆
16 Like 7 Dislike
如果講正餐嘅話,鋸扒都會係自己十大,但如果計埋小食,有排都唔會排到鋸扒
除非條問題係問晚餐推介食咩,先有機會去到鋸扒。單純係推介一啲食物俾佢地,我諗應該唔會有人介紹鋸扒俾佢地
我話自己嘅十大姐
唔係我推俾人嘅香港十大
推香港十大就唔會有牛扒

咁緊係唔係話第尾花園呢啲啦
講緊靚少少個啲
美國扒/和牛呢啲
我食肉獸黎
如果計推薦比外國人既十大
真係無可能有牛扒
燒賣 魚多 雞蛋仔 三寶 混沌面 腩河 燒味 飲茶 蛋撻 沙嗲嘔面
有無人同我一樣
諗諗下可能會推茶記鐵板扒餐
反而高級嘅我唔會推 都唔係香港嘢黎
café de Carol 鐵板扒
我諗我推到譚仔/吉邊都未諗到牛扒
應該都係失敗收場
識貨
其實係(以前)
細個去茶記唔係叫餸食
係想鋸扒
炸炸聲
加埋個酥皮湯
而家冇撚哂
有冇香港人求婚撞到RunningMan果條片睇下
最後出奶茶果到
點解會出咗杯化學珍珠奶茶
香港啲的士佬真係好鐘意呃遊客...最後果個擺明玩嘢...所以我成日話香港旅遊也好,都係香港人自己害死晒...

一集RM,睇得出而家香港幾咁落後,一到香港只會播鄧麗君..一係哥哥首當年情...即係幾十年來無第二隻歌係入到韓國人隻耳...
有啲店係無鐵板,因為無果隻熱板既爐...其實俾我都唔食...因為其實個鐵板感覺係幾污糟...我自己真係做過大家樂PT...但都有二十年前...但我相信佢地都係好求其咁洗....
都傳唔出去
唔紅 唔係唔入耳 可能傳到過去會入耳呢
近20年 娛樂產業俾人滅絕左喇
俾我實推介干炒牛河...無得輸!
慢歌> 中板歌>慢歌> 中板歌>慢歌> 中板歌>慢歌> 中板歌>慢歌> 中板歌

無限LOOP!
大台弄權
阿豬阿狗只要肯奶就做到歌手
幾有實力唔肯奶就俾人封殺
香港啲風氣都唔同哂,一首歌就算爆紅都可能係幾個禮拜後就唔見左,唔同以前童話或者愛得太遲咁,真係loop好耐。可能都有留意香港歌手,但唔多囉,我見iu都搵陳柏宇做嘉賓
佢地係講bubble tea wor
以前香港出名嗰啲歌好多都係向日本買返黎
但唱得仲出名過日本 好撚堅
而家反而要抄韓國啲男女團 仲要抄到柒下柒下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞