Running Man 討論區 (9)

1001 回覆
16 Like 7 Dislike
初頭以為係大山婆黎 但望望下黑髮白黑間羽絨 係昭旻黎
連懲罰都係得Haha同昭旻講野
世贊果野雖然痛 但佢終於有笑點
可能嬲左昭旻
其實個game都唔好笑。
睇見都驚。
隊twice究竟係賣咩
少女又唔係少女
可愛又唔係可愛
唱歌又唔係唱歌
搞笑又唔係搞笑
昭旻由鄭PD到而家撕過幾多次名牌?老成員又撕過幾多次?
世贊今集唔係大神帶住又會點

佢夠癲,玩得開,唔代表佢醒/觸覺好
記得佢未入rm之前夠有一次明明拍光洙贏緊結果換咗鐘國拍檔結果要接受懲罰啦
仲好,同JYP講我地隊以後都唔想去RM了
成班人一上節目就形象行先

睇佢地既綜藝節目永遠唔會有深刻印象
個遊戲講到明撕錯all kill,係無提示情況下根本唔會撕。
佢自己都講左,係想撕光洙,根本係無任何關係。
只可以講佢今集真係好一般,睇哈哈表情應該都有少少嬲,哈哈本身仲係到問係咪又係子瑜。
畀自己嘅預言講中咗
「行行吓唔見咁個就好笑 」仲要唔見嗰個殺咗自己
今次真係撕得唔係咁好
成隊無咗鏡頭之餘其實咩提示都未有就撕其實姐係鳩玩
不過奇就奇在PD完全無影監獄鏡頭
以後撕名牌戰加返監獄鏡頭好啲
如果唔係成員一開始俾人撕咗就神隱
光洙技高咁多丈,昭旻畀人挑多兩下機就忍唔住反牌,只可以講道行未夠高

畀著係大神一定借啲咦派膠唔玩 等光洙戇居居棟喺度

其實我覺得光洙應該係主動走去引佢撕,明知點樣可以逼昭旻撕
算啦,有得睇撕名牌已經好滿足
大神搭車啲咁嘅小聰明都畀佢過
如果後面番薯隊逆轉到就更正

btw其實唔講嘢嗰幾個係咪因為人氣高啲易惹是非先儘量避嫌? 比較樣衰嗰啲冇乜包袱要搏出位
九成監倉度子瑜西晒面啦
twice真係成隊都無乜綜藝效果
基本上黎2個短髮同豆腐大叔就可以
其他都係陪笑多 野都唔講多句
仲要rm成員係咁吹奏讚佢地
奇怪其他女團上又唔會吹到咁誇張
如果昭旻同鐘國同隊
唔知佢夠唔夠膽鳩撕
其實無啦啦扮可愛本身已經好老尷
邊個做都一樣
(kei果集尷到無人想理佢咁
做咩預告個到淨係係咁幫大神個隊改髮型
最後仲要自己隊懲罰 哈哈講晒粗口
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞