Running Man 討論區 (9)

1001 回覆
16 Like 7 Dislike
與麵同行二
智孝鐘國世贊三個無綜藝感一隊又要擔心鏡頭問題
睇預告下集應該呢team多返啲鏡頭
不過預告呢家嘢
昭旻IG最update張相
我係現場一定忍唔住咀落去
大陸d fans成日將智孝冇鏡頭嘅責任賴落人地度
賴昭旻 昭旻收左火就賴pd偏心 pd都賴唔到就話係人地cue昭旻唔cue佢
係真,智孝依家仲要唔會做不良智孝果個角色,唔做上把話人,下把比人笑又無,鳩up環節佢又懵懵下唔夠轉數快,節目無競賽比佢玩結果就係咩環節都隱形,基本上淨返金手一個角色負責出去抽下卡

其實好似初初去蒙古果陣咁,得閒做上把鬧下跳制既昭旻都好有趣,依家比個咁活躍既女成員佢都冇乜互動
在石應該真係勁鐘意佢 佢笑鳩石鎮果陣在石笑到見牙唔見眼拍哂手拳
每次睇到佢地黎香港 都有種好奇怪既感覺 但唔識形容
起韓國綜藝睇到既香熟悉,但有啲陌生
聽到bgm已經想笑
漁港年代咁
王鼻唱哥哥既歌
唱到
一黎好佩服佢肯唱
但又唱到歪晒音
其實都幾唏噓
香港二三十年前真係亞洲入面嘅大阿哥黎
張國榮 劉德華 譚詠倫 成龍 仲有數唔哂嘅大明星
電影 音樂 美食天堂 購物天堂 東方之珠
以前去到日本 啲日本人問你邊度黎
你答佢香港黎 啲日本人會覺得好開心
而家俾大陸佬同自己人搞到自己變過街老鼠咁
有幸生於香港最輝煌嘅時代真係好
好出奇咩
係同一個地方上車 再係同一個地方落車
如果無講定 個司機會咁做既機會好低
正常都唔會帶你返頭先上車個度啦
唔驚被人報警咩
就算有鏡頭都應該好悶下 今集好彩有世贊俾人以為係vj先有D笑點
大神認定左係有可塑性嘅綜藝寶石就係會咁cue佢
好似曹世鎬咁 不過有D人唔係好鍾意咁
我睇到大神話佢讀書都係睇發哥劉華哥哥既電影大
就覺得香港文化真係停左係果個年代
之後果d就算大製作都唔係好出得國際
台灣校園,韓流,日系 呢d 都係近10-20年係香港兜兜轉轉咁hit過
但係調返轉我地就好似無乜野傳出去影響佢地
年代唔同有咩好比較
一個城市文化獨大先係有反常理
亦證明其他地區係幾咁落後
依家成個亞洲都追晒上黎
香港仲想吹90年代龍頭大佬打飛機?
鐘國世贊都無綜藝感?
佢3個一隊最多咪叫無效果
八九十年代,台灣南韓馬拉都好鍾意香港演藝文化
笑撚左,智孝都算,鐘國無?
光洙
我反而覺得香港果邊一般般 可能因為個模式又係咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞