Running Man 討論區 (9)

1001 回覆
16 Like 7 Dislike
Btw twice隊野真係搵個有綜藝感都難.....好撚悶睇左一半
屌佢老母今集笑撚死
在石:我叫我啲後輩打鳩你
光珠:叫哂佢地黎囉
今集好好笑啵
今集冇想象中咁悶 可能因為個人技得十分鐘左右
咁多人但鏡頭又唔算好亂
撕名牌昭旻真係好少贏 今次仲要一嘢中炸彈累全家
哈哈搞笑得嚟轉數又快 7即刻嗌8
同昭旻哈哈呢兩個背叛者一隊 連定延都學壞去偷菜
鐘國光洙係咁塞菜包入口 唔驚甩牙骹咩
btw得12月頭 下星期咁快做年末清算特輯
都唔明點解呢d𡃁妹咁多人迷 好多過都好八婆feel
睇緊開場果時唔知點解無啦啦閃起容和
好掛住你啊
屌你蕃薯加泡菜
我記得有集係rm 去挖蕃薯
嗰時佢地都係泡菜加蕃薯咁食
諗到都
昭旻對體力嘅遊戲同埋撕名牌都比較弱,印象中玩親呢啲都好快輸
個腦問題
其實D game都好差
多腎同西女人, tv 對比起子瑜,mina,大波波已經算好
我都覺今集比想像中好睇 除左一開始個人技但都好彩唔長
有試新或小遊戲 雖然唔係話超好玩
但咁多人我覺得算係咁
今集好悶
玩完撩腳之後悶到訓著
twice 真係無一個有女人味,個個都走低能路線,出場啲主持要扮興奮,大神over 晒啦今次,雖然話搵食啫
哇悶撚到呢 點解可以上咗嚟咁多次都仲咁無聊
但偏偏又要霸住啲熱門綜藝嚟上 認哥又係咁 上咗成3次 綜藝感又唔係好
其實未睇之前都估到會有咩㗎啦 次次都不外乎係新歌表演、三行詩、撒嬌、rm成員扮興奮
其實你要上得咁密唔係問題 但可唔可以唔好成團一齊上啊屌
終於睇完成集 後半集有救返 因為隻GAME都算刺激
但完全唔係關twice事 呢隊野真係無一個有綜藝感
零綜藝感
有d成員全集都冇講野
twice 出場大神見啲 RM 隊友反應唔夠熱烈 , 自己一條友不斷大聲叫 yes or yes , 以為佢俾世贊上身
又靚又cute,依個髮型
昭文同子瑜兩個人一齊跟住光洙 , 昭文撕完光洙OUT 時子瑜啲隊友個個都以為又係子瑜攪事 , 奇怪PD 又完全唔播監倉片段 , 應該監倉入面好尷尬
好彩學光洙話齋今集大神狀態好 其他成員都好笑
twice得男人婆偷野嗰度都做有D綜藝感...其他人
臭手 膽小 自信 綜藝要點有齊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞