Running Man 討論區 (9)

1001 回覆
16 Like 7 Dislike
小百合呢2集應該係為洪真英固定做舖排
跟住有集2個女一齊出現
金鐘9
我覺得佢拍左熊孩子之後,離結婚仲遙遠
難得入左個當紅節目,人氣又增加咁多
但係一結婚就要下車,其實幾兩難
睇相佬係咪話過鐘國 2018 好大機會結婚 ? 斬下眼就快到 2019
我唔覺得如果佢有機會,唔會為咗節目而放棄,佢唔細啦,仲唔把握機會真係結唔到
可以開套我家的洪新抱
佢都過左上位嘅時期,點會為左想繼續拍熊孩子而放棄家庭。如果真係遇到岩,而對方想佢退出埋rm,我覺得佢會直頭淡出娛樂圈
金鐘國已經係大哥級人馬黎
應該都唔洗點做都有收入
咁多年儲落大把錢啦
阿哥仲要係大醫師=無屋企負擔
小百合可能性太低 佢個心擺明係向住尚敏
小百合D行為明激尚敏,睇到笑死
就算退出,佢純粹教啲藝人健身都夠佢食
咁你肯定唔係一開頭睇開個班
都話智孝嘅積極度減底咗好多囉,唔係一向係咁
我唔知係智孝冇表現先,所以鏡頭少定因爲成日俾人cut曬先,所以心淡冇表現
知嘅係佢依家投入度好底
咁多節目睇佢地大齊
話佢地做效果都算 但小百合老豆老母都唔係藝人 佢地兩老表現係好鍾意尚敏 小百合d態度都有d野

都係個句
金鐘國自己鐘意就得,我都想快啲聽到佢好消息
小百合不錯
小百合可能性太低 佢個心擺明係向住尚敏
小百合D行為明激尚敏,睇到笑死
咁多節目睇佢地一齊
話佢地做效果都算 但小百合老豆老母都唔係藝人 佢地兩老表現係好鍾意尚敏 小百合d態度都有d野
介紹小百合個時字幕組配得我覺得完全配到鐘國諗咩,要點叫你,阿嫂?
小百合成39歲都唔嫁 又同尚敏玩到咁埋 我覺得真係係度等緊尚敏還哂債 佢地d skinship自然到
鐘國唔會同朋友有關係既女人有可能
唔係以前點會同孝利咁尷尬
睇新聞話熊孩子要親家見面了
小百合一定係同尚敏架啦
鐘國昨日去左MAMA
同jj合唱
不過佢又係全身黑
之前有集佢著海軍服
好正
其實點解叫金鐘9
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞