Running Man 討論區 (9)

1001 回覆
16 Like 7 Dislike
想見昭旻
見到任何一個都開心死

諗諗下見到世贊未必真係咁開心
你呢啲咪係是非不分囉 , 邊個出聲叫人柒頭撩人先都未攪清楚

定係分身account 想拿番咋沙呀 ?
利申
作為鐘國粉
已經睇唔順眼那班濕鳩強國鐘國粉好撚耐
平時已經成班私生飯咁係咁跟住金鐘國周圍飛
永遠上去socail meadia打算睇資訊啊news等等,都總會見到那班濕鳩粉係度post一些無謂嘢
少少野就係咁屌
不單只光洙,成班rm member ,甚至Pd都比佢地屌過哂
我所強調
不是所有鐘國粉絲都好似佢地咁
大陸粉個朵已經臭哂

講翻重點
我相信rm member 感情
不會受這些on 9人士所影響到
因為劉在石作為國民mc,韓國上上下下人民都好尊重佢
鐘國那時除在石條褲個時間點
還是在rm剛播放初期
那時候韓國人仲未了解清楚rm 呢type節目係點運作
因為綜藝角色問題,那時候鐘國比人屌得好勁,因除在石條褲呢件事,金鐘國比人屌到要求佢車
不過隨著播放時間耐咗,觀眾接受能力好咗,就好翻啲
希望係真
原來係大陸仔d乜撚野鐘國黨同光洙黨互屌,
我搵唔到韓國原版source,

佢地係度互屌當初光洙比鐘國水咗去拍big picture

另一邊又屌光洙30幾歲人玩到咁
放送告指對有性騷擾疑慮行為不加過慮播出
所以警告
其實pd可以要求剪走,唔剪姐係覺得okay啦
兩個fd底都會咁計既咩?
唔使理啲大陸閪啦
利申
作為鐘國粉
已經睇唔順眼那班濕鳩強國鐘國粉好撚耐
平時已經成班私生飯咁係咁跟住金鐘國周圍飛
永遠上去social media打算睇資訊啊news等等,都總會見到那班濕鳩粉係度post一些無謂嘢
少少野就係咁屌
不單只光洙,成班rm member ,甚至Pd都比佢地屌過哂
我所強調
不是所有鐘國粉絲都好似佢地咁
大陸粉個朵已經臭哂

講翻重點
我相信rm member 感情
不會受這些on 9人士所影響到
咁fd就應該無嘢 不過節目被放送告警告係事實
除褲呢樣嘢佢地應該唔敢再玩
底褲都除埋係有啲誇張嘅
不過節見早期鐘國都除過在石
上年光洙條彩虹底褲都成日客串
鍾國除在石個單都搞到幾大
因為劉在石作為國民mc,韓國上上下下人民都好尊重佢

鐘國那時除在石條褲個時間點
還是在rm剛播放初期
那時候韓國人仲未了解清楚rm 呢type節目係點運作
因為綜藝角色問題,那時候鐘國比人屌得好勁,因除在石條褲呢件事,金鐘國比人屌到要求佢
不過隨著播放時間耐咗,觀眾接受能力好咗,就好翻啲

自膠 成日打錯字 sor
洪真英做熊孩子固定佢地都不滿喇
成日話希望鐘國早d結婚
有女同佢lovelife又話炒新聞
想知老虎同邊個一齊最好?
個人覺得洪真英同佢唔係好襯
智孝就認左兄妹關係好耐
我一直睇好尹恩惠同老虎一對
係,又話想佢早D結婚,一有小小粉紅又嘈到顛哂,到底要唔要人搵老婆姐
屌 兩個字都完全錯哂
想睇尹恩惠上次rm
不過以前都唔肯上,依家收埋皮應該都無希望
睇下熊孩子有無機
國兒在mama
因為我一講到佢地
火就嚟
就不停打錯字
其實非鐘國粉絲不嬲都好唔chur佢地
覺得佢地成班被害妄想症嘅怨婦
一句,金鐘國自己鐘意,覺得幸福就得
利申 這肌肉男粉絲
上集我熊佢係咁撩金鐘國
你屈我多啲喎 , 有人話唔明啲 gag , 我話啲gag同韓劇劇情有關 , 咁都唔得 ? 咁玻璃心 ?
唔得啦屌,由做掌上壓果到已經好討厭佢

都係個句
金鐘國自己鐘意就得,我都想快啲聽到佢好消息
小百合不錯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞