[沉寂的冬季轉會期] 巴塞隆拿球迷討論區 (175)

1001 回覆
6 Like 4 Dislike

最近係咪百度用戶事件?

有冇人出去g持十四郎

不了 同女女去左沙灘

又肥婆

被撚狗

最近係咪百度用戶事件?

有冇人出去g持十四郎

Sure牙 which post sin?

https://lihkg.com/thread/91844/page/1?ref=android
等睇你表演 花生已買
見到十四郎巴打成日喺公海撩交打真喺好癲

被撚狗

最近係咪百度用戶事件?

有冇人出去g持十四郎

要返工, 不了

食花生, 不了

約左女, 不了

被撚狗

最近係咪百度用戶事件?

有冇人出去g持十四郎

要返工, 不了

食花生, 不了

約左女, 不了

on9仔, 不了

食花生, 不了

約左女, 不了

on9仔, 不了

不不了, 不了

講丙朗真話,俾成班蝗狗咬轉移視線
The 32 refereeing decisions that went in Madrid's favour so far this season
http://www.sport-english.com/en/news/barca/the-refereeing-decisions-which-have-gone-madrids-favour-this-season-5759794

今季真係邊場無越位入波先係新聞
垃圾疤唔係榜首賴球證

講丙朗真話,俾成班蝗狗咬轉移視線

呢個真 賤種迷駁唔到就話人支那仔
垃圾疤唔係榜首賴球證

辣殺
土方巧能橙
原來so9今日30歲生日
垃圾疤唔係榜首賴球證

辣殺

好心死疤狗3弟就咪撚出聲啦
The 32 refereeing decisions that went in Madrid's favour so far this season
http://www.sport-english.com/en/news/barca/the-refereeing-decisions-which-have-gone-madrids-favour-this-season-5759794

今季真係邊場無越位入波先係新聞

垃圾疤唔係榜首賴球證

辣殺

就係笑9疤狗做三弟賴球證辣殺
垃圾疤唔係榜首賴球證

辣殺

就係笑9疤狗做三弟賴球證辣殺

好肉酸
成班巴狗係到圍爐
土方巧能橙

唔慘啦自己攞黎
拿講真雖然我係疤狗但就唔撚會盲反蝗馬既
講真今季兩隊喺球證問題待遇上都差唔多
係要話人有著數唔該自己都拿拿臨送返2分比皇so先
與其怨天怨地不如檢討下自己某幾場踢到成pat屎咁好過啦

呢樣真,自己都踢得衰,有乜資格屌其他隊學哥蛇咁早d投降好了

駁吾刀

衰啲講 其實今季好多場都好差 mk so9冇態之餘中場依然0創造力
屌人黑哨唔代表冇屌過安歷基咁垃圾
檢討係岩但係有撚用咩 家陣我可以控制隊波點排陣點換人?
要討論既要檢討既都講到口臭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞