[沉寂的冬季轉會期] 巴塞隆拿球迷討論區 (175)

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
有冇人知邊到仲可以印上季藍色客場
想印呀蘇
想印呀蘇

想印呀蘇

奧州可能有
想印呀蘇

呢件真係好靚
想印呀蘇

呢件真係好靚

今季紫色靚啲
奧州可能有

咁澳洲有冇
想印呀蘇

呢件真係好靚

今季紫色靚啲

印咗尼馬
各位mk好

自己揀一個埋堆
弱智/ 綠帽/ MK/ 毒撚

毒撚有邊個例子

Me

ME

巴po撚有毒撚咩
好耐無上黎圍爐

香水同盟
Bartomeu is personally handling the negotiations of Messi's renewal. [sport]

Bartomeu will offer Messi a five-year contract with a fixed amount. He intends to submit the offer in the coming hours. [sport]

Bartomeu will have a private meeting with Messi, with no one else present in the club. [sport]

Barça failed in their attempt to sign Srna as the price demanded by Shakhtar has made the transfer impossible. [SER]

Topic神凖

Srna would be a good signing

真心咩ching?簽srna我覺得出下av同升下青訓仲好啦
Bartomeu is personally handling the negotiations of Messi's renewal. [sport]

Bartomeu will offer Messi a five-year contract with a fixed amount. He intends to submit the offer in the coming hours. [sport]

Bartomeu will have a private meeting with Messi, with no one else present in the club. [sport]

Barça failed in their attempt to sign Srna as the price demanded by Shakhtar has made the transfer impossible. [SER]

Topic神凖

Srna算係一線,而且人地打開閘,夢白係中場,AV係翼鋒,根本係替工黎,當然srna年紀大同有適應問題,要錢就不了,免簽ok
見到十四郎巴打成日喺公海撩交打真喺好癲

講丙朗真話,俾成班蝗狗咬轉移視線

呢個真 賤種迷駁唔到就話人支那仔

最撚好笑係我住美國俾人話支那仔,真係唔知邊個笑邊個
各位mk好

禾系綠冇濟

見你user name就知比台狗雷唔少

捉錯路喇,佢唔是衰打機

講丙朗真話,俾成班蝗狗咬轉移視線

呢個真 賤種迷駁唔到就話人支那仔

最撚好笑係我住美國俾人話支那仔,真係唔知邊個笑邊個

Ching 呢排巴dup緊唔好咁勇武啦
等下次再出去撚狗啦

見你user name就知比台狗雷唔少

捉錯路喇,佢唔是衰打機

宜家應該係床上面

係自己友

你知啦 老鼠有排都扮疤狗

真嫁,叫bernard
人地鍾意勇武咪勇武囉

佢就真係好似你地咁講好似怨婦咁
唔係想同佢嘈但係都唔想見佢撩交嗌
收下手等有成績先抽啦

我講既野永遠根據事實。就算皇馬一千連勝都好,條賤種朗一樣可以場場隱形靠隊友餵。我有睇波,post埋片,完全根據客觀事實。
皇馬呢幾季多黑哨,都係非常客觀事實,有哂證據有哂紀錄,就算佢地榜唔榜首,都係事實。

我唔似得班賤種求撚其貼篇假既吹水新聞然後係度老屈人以為自己人多就撚贏人咁,班賤種真係好鍾意老屈同吹水。同文迪斯個PR Team一撚樣
不過我會聽咁多位巴打意見,呢排雖然皇柒但巴都唔好得幾多 所以都係睇定啲先再戰

真嫁,叫bernard
人地鍾意勇武咪勇武囉

佢就真係好似你地咁講好似怨婦咁
唔係想同佢嘈但係都唔想見佢撩交嗌
收下手等有成績先抽啦

我講既野永遠根據事實。就算皇馬一千連勝都好,條賤種朗一樣可以場場隱形靠隊友餵。我有睇波,post埋片,完全根據客觀事實。
皇馬呢幾季多黑哨,都係非常客觀事實,有哂證據有哂紀錄,就算佢地榜唔榜首,都係事實。

我唔似得班賤種求撚其貼篇假既吹水新聞然後係度老屈人以為自己人多就撚贏人咁,班賤種真係好鍾意老屈同吹水。同文迪斯個PR Team一撚樣

冇錯
可惜高登就係人多同有冠就王道嘅地方
就算外國都係,上年丙朗已經比人吹到有領導能力已經笑死人啦,History is always written by winner

Topic神凖

Srna算係一線,而且人地打開閘,夢白係中場,AV係翼鋒,根本係替工黎,當然srna年紀大同有適應問題,要錢就不了,免簽ok

免簽佢再帶住一個新仔我覺得最好嘅方法令下一代接到班
但簽左右閘後羅白下季定位會好怪 可能只會係萬能插嘅後備 雖然我覺得佢打拉仔個位會幾好 但打翻中場佢又未必夠爭位
如果下場豬比皇so出局而賤種贏到佢地實出黎抽水,所以ching你都係忍下手

Topic神凖

免簽佢再帶住一個新仔我覺得最好嘅方法令下一代接到班
但簽左右閘後羅白下季定位會好怪 可能只會係萬能插嘅後備 雖然我覺得佢打拉仔個位會幾好 但打翻中場佢又未必夠爭位

終極後備
放佢一個其他位任擺都夠
分分鐘場場都打足45分鐘
仲要一季出足9成個種

捉錯路喇,佢唔是衰打機

宜家應該係床上面

Y?
如果下場豬比皇so出局而賤種贏到佢地實出黎抽水,所以ching你都係忍下手

今季季尾預左潛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞